Deveci mahallesinde içme suyu hattı yenilendi

TESKİ Genel Müdürlüğü Malkara ilçesi Deveci Mahallesinde sıklıkla arızalanan bin 650 metre içme suyu hattını, çelik borular ile değiştirerek yeniledi.

Malkara 17.09.2019 15:52:00 0
Deveci mahallesinde içme suyu hattı yenilendi

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz yaptığı açıklamada; “ Yaşanan bu mağduriyetlere bir son vererek Malkara ve Hayrabolu Şube Müdürlükleri personeli işgücü ile bin 650 metre uzunluğunda, 100 mm çapında Duktil Borular ile Deveci Mahallesi içme suyu hattı değişimini gerçekleştirdik. Kullanılan borular son teknoloji ürünü ve uzun ömürlü olan 100 yılı aşkın kullanım ömrü ile maliyet etkinliğini azaltmakta, hemde kalitesi bozulmadan suyun dağıtımını gerçekleştirmemizi sağlamaktadır. TESKİ olarak mümkün olan en kaliteli suyu temin edip,kalitesi değişmeden modern içmesuyu altyapı sistemleriyle tüm vatandaşlarımıza ulaştırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Son olarak TESKİ’nin yapmış olduğu yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Deveci Mahalle Muhtarı Özcan Melek; “Sık sık arızalanan mevcut içmesuyu hattıuzun süreli su kesintilerinin yaşanmasına ve vatandaşlarımızın da mağduriyetine neden olmaktaydı. Son teknolojik yapıya sahip Duktil boruların mahallemiz için kullanılması bizi çok mutlu etti. Mahallem adına başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olmak üzere, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Melek ELMA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10