1911 Çerkezköy Doğanspor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda yapacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş karşılaşması öncesi sahaya indi.

Çerkezköy 18.09.2019 17:14:00 0
1911 Çerkezköy Doğanspor sahaya indi

Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 2019-2020 sezonu öncesi hazırlıklarına Teknik Direktör Sefa Davarcı ve Yardımcı Antrenör Vedat Çolak nezaretinde gerçekleştirdi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda teknik heyet ve futbolcular yaklaşık 2 saat boyunca kros yaparken, pas, şut ve taktik çalışması gerçekleştirdi.

 

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

Ligin başlamasına dört gün kaldığını kaydeden Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin “Eski yönetimin takım çıkaramaması sonucu kendi aramızda arkadaşlarla toplaştık 200 bin nüfuslu Çerkezköy BAL ligine bir takım çıkaramayacak mı dedik. Kazım beyde sağ olsun kırmadı bizi yönetimi devretti. Şuan da 18 tane futbolcumuz var onlarla anlaştık. Kısmetse hafta sonu maçımıza çıkacağız. Başarı olsun olmasın önemli olan bu takımı çıkarmaktı. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Çerkezköy için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

“MAÇA HAZIR HALE GELECEĞİZ”

 

Hafta sonunda ki maça kadar hazır hale geleceklerini kaydeden Teknik Direktör Sefa Davarcı “ Bu kadronun ne şartlarda oluşturulduğu herkes tarafından biliniyor. Ama buna sığınmadan biz kendi işimizi yapacağız. Önümüzdeki kalan 5 idmanla Çengelköyspor maçına takımı çok iyi bir şekilde hazırlamak istiyoruz. İnşallah puan veya puanlarla lige başlayacağız.4’ncü ve 5’inci haftadan sonra hazır bir takım olarak görebiliriz. Üç günde çalışsak bir günde çalışsak bizim olduğumuz yerde hedef her zaman galibiyettir.” diye konuştu.

 

KOLEJ TAKIM KURDUK

 

Son olarak taraftara çağrıda bulunan Sefa Davarcı,  “Taraftarımız bizi her zaman desteklesin. Biz göreceksiniz kolej bir takım kurduk. Tesislerdeki duruşlarıyla yatışlarıyla kalkışlarıyla ve sahada duruşlarıyla herkes bunu görebilecek. Taraftarımıza ricam bizi desteklemeleridir” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10