BAL'da heyecan başlıyor

Nisan ayında tamamlanan ve temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor'un bu sezon 11 grupta 151 takımın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde heyecan Pazar Günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Lige

20.09.2019 13:56:00 0
BAL

2019-2020 Bölgesel Amatör Ligi 21-22 Eylül tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile start alacak. Bu sezon Tekirdağ’ı Bölgesel Amatör Ligde 1911 Çerkezköy Doğanspor ile Tekirdağspor temsil edecek.

 

11’İNCİ GRUPTA YER ALIYOR

 

Temsilcimiz bu sezon Bölgesel Amatör Lig 11’inci grupta toplam 14 takım ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Temsilcimizin grubunda Alibeyköyspor, Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor, Başiskele Doğantepespor, Bigaspor, Bozcadaspor, Çengelköy Futbol Yatırmları A.Ş, Edirnespor, Karamürselspor, Lüleburgazspor, Ortaköyspor, Tekirdağspor, Uzunköprüspor, Vizespor yer alıyor.

 

İLK MAÇI EVİMİZDE OYNAYACAĞIZ

 

1911 Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk karşılaşmasında geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığı ve iki maçta da mağlup olduğu Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile Cumartesi günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.Karşılaşmayı Tayfun Güz yönetirken, yardımcılıklarını ise Enes Seymen, Kerim Kaan Matyar, Bahadır İleri yapacak.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Ligde mücadele eden Tekirdağspor ise ilk hafta evinde Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor’u konuk edecek. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Zeki Erdem Şen yönetirken, yardımcılıklarını ise Hakan Adlı, Furkan Şen, Harun Özkan yapacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Bu sezon iddialı bir ekip kurarak şampiyonluk hesapları yapan Edirnespor ise evinde İstanbul temsilcisi Ortaköyspor karşısında üç puan arayacak. Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Ahmet Aydın, Alp Berkant Koray, Melih Tan, Batuhan Kösem hakem triosu yönetecek. Bu sezon ligin yeni ekiplerinden olan Kırklareli temsilcisi Vizespor ise ilk hafta Bigaspor’u konuk edecek. Barış Esa, Batuhan Bulut, İlyas Samet Yelen ve Bekir Özcan hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Vize Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak.

 

UZUNKÖPRÜSPOR DEPLASMANA ÇIKACAK

 

Ligin yeni ekipleri Bozcaadaspor ile Lüleburgazspor 20 Eylül İlçe Stadyumunda üç puan mücadelesi verecek. 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Erken Yegin, Umutcan Kaymaz, Berat Binbir, Mutluhan Çırakoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Kocaeli derbisinde ise Başişkele Doğantepespor evinde Karamürselspor ile karşı karşıya gelecek. Müthiş bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de oynanacak. Karşılaşmayı ise Berkay Erdemir, Utku Gök, Mustafa Poyraz, Abdüssamet Ulutaş yönetecek. Edirne temsilcisi Uzunköprüspor ise deplasmanda seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada Alibeyköyspor ile karşı karşıya gelecek. Emre Koç’un düdük çalacağı karşılaşmada Koç’un yardımcılıklarını ise Kenan Gürsel, Emrah Topal, Seyfettin Alper Yılmaz yapacak.

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10