Pazarcılar aşure dağıttı

Kapaklı Pazarcılar Derneği  Muharrem ayı dolayısıyla  Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde kurulan Perşembe Pazarı'nda halka 3 bin adet aşure dağıttı. Aşure etkinliğine Kapaklı Belediye BaÅ?

Kapaklı 20.09.2019 15:44:00 0
Pazarcılar aşure dağıttı

Aşure etkinliğinde konuşan Kapaklı Pazarcılar Derneği Sedat Şen, ‘’Aşure Günü paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisidir. Bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı dolayısıyla, vatandaşlarımıza ve üyelerimize aşure ikramında bulunduk. İdrak ettiğimiz, Muharrem ayı ve Aşure Günü'müzün ülkemize huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum” diye konuştu.

“ALLAH MİLLETİMİZİ VE MEMLEKETİMİZİ KORUSUN”

Şen’in ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Tüm hemşerilerimizin mübarek Muharrem ayını gönülden kutluyorum. Paylaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği bu ayda tüm dünyada barışın, huzurun ve sevginin hakim olmasını Rabbimden niyaz ediyor, tuttuğumuz Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyorum. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah milletimizi ve memleketimizi korusun” dedi. 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10