Kış spor kurslarında kayıtlar 23 Eylül'de başlayacak

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Belediyesi kış spor kursları için kayıtların 23 Eylül'de başlayacağını kaydeden yetkililer, halk masasına yapılacak başvurular için son g?

Çerkezköy 22.09.2019 14:40:00 0
Kış spor kurslarında kayıtlar 23 Eylül

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Kış Spor Kursları, 5’i yetişkin 8’i çocuklar için olmak üzere toplam 13 branşta gerçekleştirilecek.

“BİR ÇOK KURSUMUZ BULUNUYOR”

 Kış Spor Kursları için kayıtların 23 Eylül Pazartesi günü başlayacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile Belediyemiz Halk Masalarına başvurabilirler.Yetişkin kursları 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için verilecek.  Step-Aerobik, Pilates, Yoga, Latin Dansları ve Halk Oyunları kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilirler. Çocuklarımız için vereceğimiz Masa Tenisi, Taekwondo, Güreş, Judo, Futbol, Satranç ve Basketbol kurslarına 9 – 14 yaş arası öğrencilerimiz; Okçuluk kursumuza ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz başvurabilirler” ifadelerini kullandı.

SON GÜN 4 EKİM

Kurslarının ücretsiz olduğunu ve isteyen tüm vatandaşlarımızın kurslarımızdan faydalanabileceğini ifade eden Başkan Akay kurslara katılım başvuruları süresinin 4 Ekim Cuma günü mesai saati sonunda sona erecektir” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10