Istranca Ormanları'nda doğa yürüyüşü yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi), Kırklareli'nin Demirköy İlçesinde Istranca Ormanları'nda yapıldı. Yürüyüşe Ç

29.09.2019 16:35:00 0
Istranca Ormanları

Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri rehberlik ettiler. Yürüyüşe yaklaşık olarak 250 kişi katıldı. Doğa yürüyüşüne katılanlar, Çerkezköy Belediyesi önünden kalkan otobüsler ile cumartesi günü saat 08.30'da Istranca Ormanlarına götürüldü. Yürüyüşün sonunda katılımcılara, Kastro koyu yakınlarında köfte ve sucuk ikramı yapıldı.


'ZEVKLİ VE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK'


Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda bugün de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde Istranca Ormanlarının eşsiz güzellikleri ve tertemiz havasında spor yapıp, Istrancaların ve Karadeniz’in güzelliklerini keşfettik. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımızla zevkli ve güzel bir gün geçirdik. Doğa yürüyüşümüze katılan vatandaşlarımıza ve bize rehberlik hizmeti veren Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki yıl yapacağımız doğa yürüyüşünde buluşmak üzere.” şeklinde konuştu. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10