Üç genci bıçaklayan Suriyeliler tutuklandı

Geçtiğimiz gün Kızılpınar Mahallesinde tartıştıkları Samet Şahin, Azat Çelik ve Cevat Şahin'i bıçaklayarak kayıplara karışan dört Suriye uyruklu şüpheli Jandarma ekipleri tarafından

Çerkezköy 29.09.2019 17:07:00 0
Üç genci bıçaklayan Suriyeliler tutuklandı

Önceki gün Kızılpınar mahallesinde meydana gelen olayda  bir iş yerinde  işten çıkartılan Suriye uyruklu vatandaşlarla işveren tartışınca, duruma, aynı işyerinde çalışan Samet Şahin müdahale etti. Suriyeli vatandaşlar da buna tepki olarak dün aynı iş yerini basarak işten çıkartılmalarını gerekçe gösterdikleri gençleri bıçakladı.Saldırıya uğrayan Samet Şahin, Azat Çelik ve Cevat Şahin Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. 


ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI 


Olayın ardından Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olaya karışan 4 Suriye uyruklu şüphelinin yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler dört şahsın Şanlıurfa üzerinden Suriye’ye kaçacağı bilgisini aldı. Operasyon için düğmeğe basan ekipler dört şahsı kıskıvrak yakalayarak Çerkezköy’e getirdi. Jandarmada ki ifadelerinin ardından dün sabah saatlerinde Çerkezköy Adliyesine çıkartılan dört şüpheliden üçü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri gün boyunca Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de jandarma ekiplerine destek verdi. 


 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10