Dünya hayvanları koruma günü Çerkezköy'de kutlanacak 

Dünya Hayvanları Koruma Günü, Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Çerkezköy Temsilciliği ve Çerkezköy Belediyesi iş birliği ile 4 Ekim Cuma günü saat 14:30'da Kapalı Otopark Alanı üzerinde düzenlenece

Çerkezköy 29.09.2019 17:13:00 0
Dünya hayvanları koruma günü Çerkezköy

HAYVAN BARINAĞI ZİYARET EDİLECEK


 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, Çerkezköy’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Aysel Bahtiyar, “Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Çerkezköy Temsilciliği olarak Çerkezköy Belediyesi’nin de katkılarıyla 4 Ekim Cuma günü saat 14:30’da Kapalı Otopark Alanı üzerinde Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Çeşitli gösteriler ve yarışmalar düzenleyeceğiz. Program sonrasında da katılımcılarımız ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edeceğiz” dedi.


TÜM HAYVANLARIN YAŞAM HAKKI VARDIR


   Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcileri olarak amaçlarının toplumda hayvan sevgisi bilincini geliştirmek olduğunu kaydeden Aysel Bahtiyar, “İnsanları sahipsiz sokak hayvanları başta olmak üzere tüm hayvanların yaşam haklarına sahip oldukları konusunda bilinçlendirmek ve bu duyarlılığı sadece bir güne değil hayatımızın her anına yaymak istiyoruz. Bu kapsamda bizden hiçbir desteği esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyor, 4 Ekim Cuma günü saat 14:30’da gerçekleştireceğimiz etkinliğe tüm hayvan severleri davet ediyoruz” dedi.


Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10