Kapaklıspor'dan farklı galibiyet 10-3

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor saha ve taraftarı önünde 1461 Karadenizspor'u konuk etti. Karşılaşma öncesi Kapaklıspor yeni sezon açılışını gerçekleştiri

Kapaklı 29.09.2019 17:50:00 0
Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor, kendi evinde karşılaştığı 1461 Karadenizspor’u 10 – 3 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.


GOL ERKEN GELDİ 


Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Bekir, Anıl, Tolga, Koray, Eray, Şabani Murat, Emir, Nusredtin, Tezcan ve Tuğrul ilk onbiri ile çıktı. Konuk takım 1461 Karadenizspor ise maça Mustafa, Ali, Oğuzhan, Alper, Mazlum, Okan, Adem, Burak, Hasan, Yusuf ve İsmail ilk onbiri ile başladı.Taraftarı önünde maça fırtına gibi giren Kapaklıspor 5’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Emir düzgün vuruş ile Kapaklıspor’u öne geçirdi. 


GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ 


Rakip kaleyi bunaltan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede ikinci golü aradı. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında Tezcan’ın pasıyla hareketlenen Murat şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Rakip kalede tek kale bir futbol sergileyen Kapaklıspor’da 24’üncü dakikada Murat bir kez daha sahneye çaktı. Gelişen atakta Emir’in ortasını iyi takip eden Murat kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti.  


İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI 


Kalesinde ilk yarım saatte üç gol gören 1461 Karadenizspor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 45’inci dakikasında gelişen konuk ekip atağında topla buluşan Alper düzgün vuruş ile skoru 3-1 yaptı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 


GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ 


Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor ikinci devreye de fırtına gibi girdi. 49’uncu dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Tuğrul’un pasında hareketlenen Nusredtin kaydettiği golle skoru bir kez daha üçe çıkardı. Golden bir dakika sonra ise konuk ekip 1461 Karadenizspor Alper ile skoru 4-2’ye getirdi. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmanın 52’inci dakikasında kaptan Tezcan ile skoru 5-2 yaptı. 


MURAT ÇOŞTU 


Taraftarların gole doyduğu karşılaşmanın 65’inci dakikasında sahneye çıkan Murat kaydettiği golle kendisinin üçüncü takımının ise altıncı golünü kaydetti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 69’uncu dakikada Murat ile bir gol daha buldu. 1461 Karadenizspor karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyan Murat 74’üncü dakikada sahneye bir kez daha çıkarak takımının sekizinci golünü kaydetti. 


13 GOL KAYDEDİLDİ 


Maçın bitmesine 20 dakika farkı açan Kapaklıspor, bir anlık hata sonucu kendi kalesinde ikinci golü gördü. 80. dakikada 1461 Karadenizspor’un oyuncusu Okan’ın golü, skoru 8 - 3 yaptı. Golün ardından hızlı bir atak geliştiren Kapaklıspor, Tuğrul’un şutunda golü buldu. 9 – 3 ilerleyen maçta son sözü Kapaklıspor söyledi. Murat’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Şaban, meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 10-3 üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile ikinci maçından da galibiyet ile ayrılmasını bildi. 


Haber/Faik Onur KAYA 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10