Ergene Velimeşespor Ankara'dan eli boş döndü

TFF 2.Lig Kırmızı grupta Ergene Velimeşespor deplasmanda Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Ergene Velimeşespor karşılamadan da 3-1 mağlup a

30.09.2019 16:19:00 0
Ergene Velimeşespor Ankara

ANKARA’DA OYNANDI

 

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Yalçın Taşkınfurat yönetirken, yardımcılıklarını ise Ali Uğurtan Demirtaş, Ozan Bekar, Ozan Ergün yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Osman Mert Göktepe, Hüseyin Öztürk, Mikail Koçak, Ahmet Kaan Ergün, Akın Akman, Eyüpcan Delibalta, İbrahim Alan, Burak Çolak, Alaettin Batuhan Tur, Çınar Tarhan ve Mehmet Atik kadrosu ile çıkarken, Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Gökhan Siverek, Birol Yılmazer, Ömer Alp Kulga, Mert Er Estik, Mustafa Öztürk, Burhan Arman, Sabutay Alper Bayülken, Sinan Uzun, Taner Yılmaz, Eser Akbaş, Mustafa Raşit Yöndem ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşamaya her iki takımda üç puan parolası ile çıktı. İlerleyen bölümlerde Etimesgut Belediyespor İbrahim Alan ile bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Maçın ilk dakikalarında mağlup duruma düşen Ergene Velimeşespor ilerleyen dakikalarda beraberlik için yüklendi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Ergene Velimeşespor 36’ıncı dakikada Mustafa Öztürk’ün ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Etimesgut Belediyespor ilk devrenin son dakikalarında Eyüpcan Delibalta ile bir gol daha bularak skoru 2-1 yaptı.

 

İKİNCİ MAĞLUBİYETİNİ ALDI

 

İlk devresi Etimesgut Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Ergene Velimeşespor beraberlik için yüklendi. Rakip kalede gol bulmak için yüklenen Ergene Velimeşespor 67’inci dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. Sağ kanattan gelişen atakta Etimesgut Belediyespor’dan Ahmet Kaan Ergün sahneye çıkarak farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında beraberlik golü arayan Ergene Velimeşespor gelen golle birlikte oyun disiplininden tamamen koptu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Etimesgut Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Etimesgut Belediyespor elde ettiği galibiyet ile puanını sekiz yaparken, ikinci mağlubiyetini alan Ergene Velimeşespor ise yedi puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10