Polis 24 saatte yakaladı

Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesinde bulunan cep telefonu mağazasından piyasa değeri 20 bin TL'lik cep telefonları ve bilgisayarları çalarak kayıplara karışan hırsızlık zanlıları olaydan 24 saat geç

Çerkezköy 8.10.2019 16:14:00 0
Polis 24 saatte yakaladı

Çerkezköy’de bir cep telefonu bayisine kapısını kırarak giren şahıslar, iş yerinde bulunan 20 bin TL değerindeki cep telefonu ve bilgisayarları alarak kayıplara karıştı.

 

KAYIPLARA KARIŞMIŞLARDI

 

Önceki akşam Uğur Mumcu Caddesinde bulunan Vodafone bayi olan Cep Merkezi iletişimin camını kıran iki kişi işyerinde bulunan 20 bin TL değerindeki telefon ve bilgisayarlara alarak kayıplara karışırken, hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri zanlıların ise İstanbul’da olduğunu belirledi.

 

 

İKİ KİŞİ YAKALANDI

 

Operasyon için düğmeye basan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri hırsızlık zanlısı U.S(23) ve Ö.Ö(21)’yü olaydan 24 saat geçmeden İstanbul Bahçelievler’de eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakaladı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen iki şahıs ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartıldı. Hırsızlık zanlılarının telefonları sattığı öğrenilirken, iki zanlı da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10