Sadi Akın son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eski Meclis Başkanı Çerkezköy Ercanlar Mühendislik Sahibi İsmail Akın, Süleyman Akın ve Ercan Akın'ın babası Çerkezköy'ün tanınmış esnaflarÄ

Çerkezköy 9.10.2019 16:18:00 0
Sadi Akın son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy ticaretinin olduğu kadar siyasetinin de genç isimlerinden olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eski Meclis Başkanı İsmail Akın Nisan 2018’de kaybettiği annesi Perihan Akın’ın acısını yaşarken, önceki gün de baba acısıyla sarsıldı.

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

72 yaşındaki Sadi Akın’ın vefatı Akın ailesi başta olmak üzere sevenlerini de hüzne boğarken, Sadi Akın’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Erkaynak Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla İstasyon mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi. 72 yaşında olan Sadi Akın üç çocuk babası ve üç torun dedesi idi. Cenazenin ardından taziyeler Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde kabul edildi.

 

 

CENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Merhum Sadi Akın’ın cenazesinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Mustafa Gümüş,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, ÇTSO  Yönetim Kurulu Başkan vekili Op.Dr. Ayhan Arslan, ÇTSO yönetim kurulu üyeleri ve personeli, ÇTSO meclis üyeleri, ÇTSO Meclis eski Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, CHP Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tombalak, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Murat Koçak,Tekirdağ Amatör Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz, Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, STK temsilcileri, okul müdürleri, Avukatlar ve Akın ailesinin eş dost ve yakınları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10