Kitap fuarı kapılarını 25 Ekim'de açıyor

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 25 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Kapaklı 2. Kitap Fuarı düzenlenecek. Çok sayıda yayınevi ile aralarında Hasan Ali To

Kapaklı 13.10.2019 14:38:00 0
Kitap fuarı kapılarını 25 Ekim

Kapaklı’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı, ziyaretçilere 25 Ekim’de kapılarını açacak.

 

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENİYOR

 

7-17 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen ve 75 bin kişinin ziyaret ettiği 1. Kapaklı Kitap Fuarı’nın ardından Kapaklı’da aynı yıl içinde ikinci bir kitap fuarı daha düzenlenecek. Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ÇOSB Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan fuar, 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

 

BİR ÇOK YAZAR GELİYOR

 

25 Ekim’de açılışı yapılacak olan fuarın ilk gününde ünlü oyuncu ve yazar Ercan Kesal saat 14.00’da sevenleriyle buluşacak. Aynı gün saat 14.00’da ise yazar Yelda Kırçuval okurlarıyla buluşacak. 9 gün sürecek fuarda diğer günlerde ise Kerem Fırtına, Hayati İnanç, Halil İbrahim Özcan, Tarkan Köylü, Nazan Arısoy, Mete Yarar, Sinan Yağmur, Cem Gülbent, Birsen Ekim Özen, Sermin Yaşar, Şükrü Erbaş ve Metin Karausta, Hasan Ali Toptaş, Ali Lidar, Murat Tavlı, Bilal Sami Gökdemir, Tolga Uluaydın söyleşi gerçekleştirecek. 

 

 

‘’VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM’’

 

Fuarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Her kitap bir dünya, farklı bir fikir, farklı bir düşünce, yeni bir umut, farklı bir heyecan. Okumak kültürel zenginliklerle dolu farklı bir yolculuğa çıkmak gibidir. Bizler de sizlerle bu yolculuğa çıkmak istiyoruz. Bu amaçla ilçe milli eğitim müdürlüğü ile düzenleyeceğimiz Kapaklı Kitap Fuarı’na, vatandaşlarımızı davet ediyorum.’’ dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10