Kapaklıspor, Kültürspor'u farklı geçti

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 4'ncü haftasında Çorlu Kültürspor'u evinde konuk eden Kapaklıspor, seyircisi önünde 4-0 galip ayrıldı. Ligde oynadığı dört karşılaşmanın d?

13.10.2019 17:24:00 0
Kapaklıspor, Kültürspor

13 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta Kapaklıspor, rakibi Çorlu Kültürspor’u farklı geçti. Sarı lacivertli takım Şaban (3) ve Murat (1)’ın ayağından bulduğu gollerle müsabakayı 4-0 kazanarak, liderliğini korudu.

 

‘ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ’

 

Kapaklıspor, Barış Pınarı Harekâtına destek olmak amacıyla müsabaka öncesinde sahaya Türk Bayrağı ile çıktı. Kapaklıspor oyuncularını ayakta dakikalarca alkışlayan seyirciler, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganı attı.

 

MÜSABAKANIN KADROSU

 

Kapaklıspor karşılaşmaya Bekir, Anıl, Tolga, Mesut, Ramazan, Şaban, Murat, Emir, Nusredtin, Tezcan ve Tuğrul ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Çorlu Kültürspor ise Yusuf, Alper, Burak, Ensar, Batuhan, Serhat, Utkay, Ömer, Enbiya, Fırat ve Tugay ilk onbiri ile oynadı.

 

ŞABAN’IN GOLÜ İLE İLK YARI ÖNCE TAMAMLANDI

 

Sahaya galibiyet için çıkan Kapaklıspor, düdüğün çalması ile birlikte rakip kaleye ardı ardına ataklar gerçekleştirdi. Rakibine karşı etkin oynayan Kapaklıspor, 4’ncü dakikada Murat’ın ortasında Şaban’ın şık şutuyla 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını iyice arttıran Kapaklıspor, 27’nci dakikada Murat rakip defansı geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutu kalecide kaldı. 35’nci dakikada Murat’ın şutu kaleci Yusuf kurtardı. 39’ncü dakikasında araya girerek topu alan Tezcan’ın şutu az farkla auta çıktı. müsabakanın ilk devresinde başka gol çıkmayınca Kapaklıspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamlandı.

 

İKİNCİ YARI KAPAKLISPOR RÜZGARI ESTİ

 

Müsabakanın 52’nci dakikasında Tezcan, ceza sahanın dışından çektiği şut az farkla auta çıktı. 65’nci dakikasında Kapaklıspor’da Şaban rakip savunmayı geçerek ceza sahasına girdi. Şaban’ın şutunu kaleci Yusuf çeldi. Atakları sıkılaştırarak gol ve goller arayan Kapaklıspor aradığı golü 72’nci dakikada Murat ile bularak farkı 2’ye çıkardı. 75’nci dakikada Anıl’ın yaptığıyı ortaya şık bir kafa vuruşu yapan Şaban kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Kapaklıspor,  uzatmalarda Şaban’ın golüyle müsabakayı 4-0 tamamladı.

 

EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ

 

4-0 gibi farklı galibiyetin ardından açıklama yapan Kapaklı Spor Kulübü Teknik Direktörü Cengiz Vural, ‘’Bu sezon gidebildiğimiz kadar gitmeyi hedefliyoruz. Elbette her takım gibi bizim de şampiyonluk hedefimiz var. Yenilenen kadromuzla yapabileceğimizin en iyisini yapma gayretindeyiz. Önümüzdeki hafta daha zorlu rakiplerle oynayacağız, inşallah bu zorlu mücadeleleri de başarı ile atlatacağız.’’ İfadelerini kullandı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10