Kapaklı'da elektronik atıklar toplanacak

TÜBİSAD Yetkilendirilmiş Kuruluşu tarafından farkındalık çalışmaları kapsamında her yıl düzenlenen "Öğrenciler AEEE Topluyor!" kampanyası başladı.2019-2020 Eğitim Öğretim yıl

Kapaklı 16.10.2019 14:58:00 0
Kapaklı

BAŞVURULAR 15 KASIM CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada “  http://basvuru.tyk.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanyaya başvuruları başlamış olup, 15 Kasım 2019 Cuma gününe kadar  devam edecektir. Kampanyaya katılmak isteyen okullarda yalnızca bir yetkili öğretmen tarafından başvuru formunun doldurulması yeterli olacaktır. Kampanya başvurusunu tamamlayan okullar, kampanya bitiş tarihi olan 2 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyalarını (AEEE) okullarında bitireceklerdir. Kampanya sonunda okullar, topladıkları AEEE'lere bağlı olarak eriştikleri puanlara bağlı olarak TYK tarafından ödüllendirilecektir” dedi.

 

PROJEKSİYON SETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

 

Yetkililer “ Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl kampanya kapsamında, sınırları içerisinde bulunan okullardan toplanan atık miktarı en fazla olan Belediye de projeksiyon seti ile ödüllendirilecektir. Bunun yanı sıra, bir önceki yıl olduğu gibi "Evimizdeki EEE ve AEEE'ler" anket çalışmasına katılmak isteyen okulların öğrencileri http://anket.tyk.org.tr linki üzerinden anket doldurabilecektir. Gerekli şartları sağlayan okullar anket ödülü kazanacaklardır” diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10