Kandemir: Biz, bayrağına, ezana ve toprağına aşık bir milletiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kapaklı'da partililerle buluştu. Barış Pınarı harekatından bahseden Kandemir " Biz, bayrağına, ezana ve toprağına aş

Kapaklı 17.10.2019 15:33:00 0
Kandemir: Biz, bayrağına, ezana ve toprağına aşık bir milletiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından İsmetpaşa Mahallesinde bir otelde düzenlenen kahvaltı programında partililerle bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, diğer ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

LİDER İLÇE KAPAKLI

 

Kahvaltıda ilk olarak konışan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel gerçekleştirdi. Uçel “ 31 Mart seçimlerinin haklı gururuyla Teşkilat Başkanımız ve 11 ilçe başkanımızla toplanmış bulunmaktayız. 9 Ocak’ta size bir söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Seçimlere çalışırken de bir slogan üretmiştik “Lider İlçe Kapaklı”. Bugün yapmış olduğunuz ziyaret bizim için çok anlamlı. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımızla lider ilçe Kapaklı olacağız. Bunun sözünü veriyoruz” dedi.

 

 

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

 

Üçel’in ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  “ Kapaklımıza hepiniz hoş geldiniz. İlçe başkanımızın ifade ettiği gibi Tekirdağ 11 ilçeden oluşuyor ve 11 ilçe arasında tüm seçimlerde lider ilçe olarak başarılara imza atmış bir ilçeyiz. 31 Mart’ta 7 dönemdir farklı partilerde kalmış olan bir belediyeyi sekizinci dönemde AK Parti ile yüzde 54 gibi bir oy başarısıyla tanıştırmış olmanın haklı gururunu yaşadık. 6 ayı tamamladık. Kısıtlı imkanlarımızla sınırsız hizmetler yapmaya, vatandaşımızı bizden beklediği ak belediyecilikle tanıştırmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda sahada vatandaşımıza söz verdiğimiz gibi teşkilatımızla beraber gece gündüz hizmetinde olacağımızın sözünü verdik. Belediye kapısının tüm vatandaşlarımıza açık olacağını ifade ettik. Ayrım yapmadan herkesin belediye başkanı olacağımızı ve Kapaklı’da yaşayan 120 bin kişiye hizmet edeceğimizi ifade ettik. Bu bağlamda meclis üyelerimizle, başkan yardımcılarımızla elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. 6 ay içerisinde 8 defa Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Bakanlıklara taleplerimizi iletiyoruz. İnşallah Kapaklı’da bu kalan dört buçuk yıl içerisinde farkımızı ortaya koyacağız. AK Parti bayrağını Kapaklı Belediyesi’nden indirmeyeceğiz inşallah” diye konuştu.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan “ AK Parti İl Başkanlığı olarak yeni yönetimimizle 5 buçuk aydır büyük bir gayret ve heyecanla mücadele ediyoruz. Sanki seçim varmış gibi gayret etmek için birbirimize söz verdik. İl istişare kurullarını gerçekleştirdik. Türkiye’de Tekirdağ en iyi oy oranını artıran il oldu. Yüzde 37’de yüzde 44’e çıkarmış olduk. Üç ilçe belediyesini kazanmış olduk. Allah izin verirse diğer ilçelerimizde ve büyükşehirde de bu başarıyı elde etmek istiyoruz” dedi.

 

 

“TEŞKİLATI TEBRİK EDİYORUM”

 

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da programda yaptığı konuşmada “ Trakya’da olmaktan mutluluk duyuyorum.  Öncelikle son dönemlerde almış olduğumuz bu üstün başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Allah başarılarınızı daim etsin. Hem dünya hem de Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Sosyal, ekonomik ve siyasal gerçekten çok hararetli günlerin yaşandığı  çok büyük işlerin yapıldığı günlerden geçiyoruz. Böylesine önemli günlerde hepimizin omzuna düşen yükle çok fazla ve ağırlaşıyoruz. O yüzden bizim bu dönemdeki sorumluluğumuz sadece siyasal bir sorumluluk değil, aynı zamanda tarihsel bir sorumluluktur. Emin olun ilerde çocuklarınız ve torunlarınız tarihin bu sayfalarını karıştırdığında sizlerin Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin yol arkadaşı olduğunu gördüklerinde hepsi sizler ile gurur duyacaktır. Bu sorumluluğun farkında olan bizler teyakkuz halinde olmak zorundayız. Omuzlarımızdaki yükün altında ezilmemek için daha çok mücadele etmek, daha çok çalışmak ve çabalamak zorundayız. Ama görüyorum ki Kapaklı Teşkilatı zaten bunu yapıyor. Bizde bunu mecliste gördük. Sayın Başkanımız ifade etti, hakikaten Tekirdağ’ın sesini TBMM’inde Türkiye’nin her noktası gördü ve bizlerde buna şahit olduk.

 

“BÜYÜK MÜCADELE VERİYORUZ”

 

Programda son olarak konuşan  Ak Parti Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir “ Hiç şüphemiz yok sizin belediyecilik anlayışınızı sizin siyasi ahlakınızı duruşunuzu Kapaklı’da sokak sokak hane hane insanlarımız hissedecektir. Hamdolsun Tekirdağ Türkiye’de müstesna çalışmalardan bir tanesini ince ince zor ve kısa sürede sağlamasına rağmen sözüne üslubuna dikkat ederek yaptı başardı.AK Parti, seçimlere sadece kazanmak yada kaybetmek diye bakmaz seçimlerde. İşin esası sözümüzün doğruluğu, davranışımızın ve duruşumuzun milletin gönlünde kabul edildiğidir bizim için önemli olan. Millet bize o vazifeyi verirse ateşten gölek giymiş gibi hissederiz. Aldığımız her vazifede mücadele ederken bu ruhla mücadele ederiz. Bizim siyasi partimizde adalet ve ahlak vardır. Şimdi Türkiye çok zor günlerden ve çok zor zamanlardan geçti geçiyor. Tarihin en zor dönemlerinden bir tanesine şahitlik ediyoruz. Askerlerimiz sınırın öteki tarafında biz burada huzurla kahvaltı yapalım diye orada canlarını veriyorlar. Çünkü dünyanın egemenlerine ise bir kısmını anlatabiliyoruz bir kısmını anlatamıyoruz. Bu ülkenin istikbali ve istikbal mücadelesinde karşımıza geçmiş kollarını ovuşturmuş bu mücadelemizi nasıl baltalarız bunun taşlarını döşüyorlar. Buna rağmen çok güçlü bir lider Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde güçlü bir irade ile milletçe hep beraber bir mücadele veriyoruz” dedi.

 

“BU İNANÇ HEPİMİZİN İNANCIDIR”

 

Kandemir “ Biz, bayrağına, ezana ve toprağına aşık bir milletiz. İçimizden kritik bir dönemde böylesine önemli bir lider kırdık. Önce 15 Temmuzda işgale gelenleri püskürtüp şimdi hemen sınırımızda bir terör devleti kurma girişimini hamdolsun bertaraf ettik. Milletçe bir bedel ödüyoruz. Bunu çok güçlü bir lider olduğu için hissetmiyoruz. Şimdi biz Cumhurbaşkanımızın ekibi olarak neyin mücadelesini verdiğimizi anlatmak durumundayız. Alçaklar her gün havan topları atarak vatandaşlarımızı  öldürüyor. Ve nasıl öldürüyorlar biliyor musunuz? Önce bir havan atıyor bekliyor insanlar oraya toplanıyor yaralanan insanlara yardım etmek için alçaklar bekliyor bir daha havan topu atıyor ve orada yardıma gelen masum insanları şehit ediyorlar. Bu gözü dönmüş katil sürüsünü Allah’ın izniyle biz temizleriz. Allah bu millete kimse diz çöktüremeyecek.Huzura birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var.Bu inanç hepimizin inancıdır” dedi.

 

DAHA FAZLA İNİSİYATİF ALMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR

 

Yakın süre zarfında kongre süreci başlayacağını kaydeden Kandemir “ Bizim kendi iç huzurumuz birliğimiz beraberliğimiz çok önemli birbirime sahip çıkacağız. Eksiğini araştıran değil hatasını örten olacağız. Böyle bir teşkilat ruhunu bugüne kadar getirdik bundan sonra artarak çoğaltarak işin içersine katar isek evelallah biz kolay kolay çökmeyiz. Bu dönemlerde kendi teşkilatlarımızın eksiklerini de konuşmamız gerekiyor. Sevgiyi aşkı çoğaltmak zorundayız. Çok şükür Tekirdağ’da bu var. Adalet arayışımızı vicdana ait arayışımızı aktarmamız lazım. Türkiye’nin meselelerini dertleşmek ve dertlenmek lazım. Şu çok zor dönem de Barış Harekatımızın milletimize iyi aktarmak gerekiyor. Bu ülke çok büyük bir tarih üzerine oturuyor, o tarihi sorumluluk ise ekip olar bizlerdedir. Hep birlikte en az onun kadar dertli olduğumuzu hissettirmemiz lazım. Başkanımız en önemli meselede bile teşkilatın sorunları ne ise vatandaşın sorunları ne ise önce onu çözmeye uğraşıyor.Bu topraklara aşık bir lidere sahibiz. Daha fazla inisiyatif almak hepimizin görevidir.  Tekirdağ’ın şu huzur, birlik ve beraberliğini şu kardeşlik ruhunu gerçekleştiren teşkilatımızın çalışması bire bir sahadaki çalışmalara da yansıyacağına yürekten inanıyorum. Bizim arkadaşlarımız makama bakmaz. Her ne olursa olsun mücadele etmeye devam eder” dedi.  Otelden ayrıldıktan sonra Kapaklı Belediyesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve partilileri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin karşıladı.

 

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜNÜ ALDIK”

 

31 Mart seçimlerinde halkın teveccühünü aldıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Halkımızın beklediği hizmetleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İl başkanımız, ilçe başkanımız da bize destek veriyor. Güzel şeyler yapacağız inşallah. Sizlerin de desteğiyle, sizlerin de tecrübelerinden feyz alarak Kapaklı’yı beklenen, özlenen halk belediyeciliği ile tanıştıracağız. Çok daha güzel günler bizim olacak. Kapaklı’da, Tekirdağ’da örnek bir belediyeciliği sergileyeceğiz” diye konuştu.

 

“TEBRİK EDİYORUM”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i tebrik ederek görevinde başarılar dileyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de “Kapaklımıza hayırlı uğurlu olsun. Sizler tecrübenizle, ekibinizle Kapaklı’ya değer katacaksınız. Kapaklı bizim ortalama bir Anadolu ilinin merkezinden daha yüksek nüfusa sahip önemli bir merkez. Büyüyen bir ilçemiz. Ben inanıyorum sizin vizyonunuz birikiminiz ile, Kapaklı’da bize oy veren, gönül veren, ya da oy vermeyip ‘bakalım nasıl çalışmalar göreceğiz’ diyen vatandaşlarımızın tamamı, oy versin ya da vermesin ayrım gözetmeden herkese hizmet götürme heyecanınıza şahitlik edecekler. Sizi tebrik ediyorum. Sadece esasında Tekirdağ’da değil, Trakya bölgesinde önemli olan başarılı bir netice aldınız. Genel başkanımız adına da yürekten tebrik ediyorum” dedi.

 

“GÜZEL BİR EKİP OLUŞTURMUŞSUNUZ”

 

Kandemir “Sizi hem dikkatle, heyecanla izleyeceğiz hem de ne eksiğimiz varsa, bize ne düşüyorsa baş göz üstüne elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Genel merkez olarak yanınızdayız, arkanızdayız. Tekirdağ’ın bir şansı var. Tekirdağ kendi içerisinden çok önemli pek çok siyasetçi çıkardı ama, şuanda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, yani yasamanın başındaki meclis başkanımızı yetiştirmiş bir kent. O’nun da olağanüstü bir hassasiyet var zaten Tekirdağ’a. O’nun da desteğiyle inşallah Tekirdağ’da AK Parti belediyeciliğinin bayrağının dalgalandığı her yerde vatandaşımız ‘işte buymuş AK Parti belediyeciliği’ diyecek. Kapaklı da bunlardan bir tanesi. Çok güzel, çok dikkatli bir ekip oluşturmuşsunuz. Burada başarı çıtasını yukarılara doğru çıkaracaksınız” dedi.

 

ANI DEFTERİNİ İMZALADILAR

 

Kandemir’in konuşmasının ardından ‘Sizleri utandırmayacağız’ diyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin” Hep birlikte bu çıtayı daha da yukarılara çekeceğiz. Tekirdağ’da trendi hep yukarı çekeceğimize inanıyorum” diye konuştu. Başkan Çetin, 1994 yılında Enver Özel’in belediye başkanlığı döneminde meclis üyesi olarak ona hediye ettiği anı defterinin anısını da anlatırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut da anı defterini imzaladı.

 

“PRESTİJ CADDESİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

İlçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Çetin “ Pınar Bulvarı’nda altyapı çalışmaları devam ediyor, burayı prestij caddesi haline getireceğiz. Yıldızkent Kavşağı’na bir viyadük projemiz var. İnanıyorum, çok güzel şeyler olacak” dedi. 72 dönümlük alanda yapılacak olan yeni devlet hastanesi ile ilgili de bilgi veren Çetin “Halihazırda bir devlet hastanemiz var. Onu ÇOSB’ye devrediyoruz, onun karşılığında ÇOSB de bize hastane yapacak. Protokoller imzalandı. Yakında inşallah ihaleye çıkar. 105 yataklı olacak. Ama daha sonra yapılacak ilave ve takviyelerle 250 yataklı olması planlanıyor. Uzun vadeli, Kapaklı’nın gelecekte 500 bin nüfusunu karşılayacak bir durumu değerlendiriyoruz” dedi.

 

 

TABLO HEDİYE ETTİ

 

Kazak Gölü bölgesinde MTA ile bir çalışma yaptıklarını ve termal sıcak suya rastladıklarını kaydeden Çetin “Belediye olarak o bölgenin ruhsatını aldık. Oradan sıcak suyu çıkartırsak burası termalin de merkezi olabilir.  İlçeye cazibe katar” dedi.. Ziyaretin sonunda Başkan Mustafa Çetin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e Trakya bölge ürünleri ile birlikte tablo hediye etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10