Başkan Çetin muhtarlara akşam yemeğinde ağırladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kapaklı'da görev yapan muhtarlarla önceki akşam yemeğinde bir araya geldi.Muhtarlarla sık sık araya gelmek için belediye olarak biri

Kapaklı 21.10.2019 16:15:00 0
Başkan Çetin muhtarlara akşam yemeğinde ağırladı

19 Ekim günü kutlanan muhtarlar günü nedeniyle Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını akşam yemeğinde ağırladı.

 

“SIK ARAYA GELMEK İÇİN BİRİM OLUŞTURDUK”

 

Önceki gece düzenlenen yemekte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,muhtarlarla daha sık bir araya gelebilmek için bir birim oluşturduklarını ifade ederek, " Bu akşam bir arada olmamızın maksadı gününüzü kutlamak. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu ifade etmek. Demokrasinin temel taşları olan siz muhtarlarımız, bizim için kıymetlisiniz. İlerleyen zamanda sizlerle daha fazla bir araya gelmek arzusundayım. Bu konuda muhtarlar birimi oluşturduk. Onlarla daha sık bir araya gelmenizi istiyoruz. Mahallelerinizin sorunlarını sizden dinleyip raporlamak istiyoruz. Böylelikle hangi mahallemizin ne tür sorunları olduğunu bir şekilde arşivleyip buna çözüm üretmeye yönelik çabalar gösterelim istiyorum. Daha önce bir araya geldiğimizde 2 mahallemizin bölünmeye yönelik talepleri vardı. Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallemizin bölünme talebini ciddi ciddi masaya yatırıp konuşmalıyız. Artısı ve eksisi ne olur bunu muhtarlarımız ile tartışmak istiyorum. ‘’ dedi.

 

 

‘’HER ŞEY KAYNAKLA OLMUYOR’’

 

Birlikte hareket etmenin önemli olduğunu belirten Çetin”  Evet, Kapaklı sorunları ile büyüyor ve gelişiyor. Şuna herkes hemfikir olmak zorunda; Kapaklı’da sorunlar bitmez. 5 yılda bu sorunları bitireceğimizi iddia etmiyoruz. Biz yapacağımız en çok hizmeti yapmak istiyoruz. 25 yıldır bu işlerin içinde yoğrulmuş bir arkadaşınız olarak talep etmeyi ve kapı çalmayı bilmemiz gerekiyor. Bizim ilçede kaynaklarımız sıkıntılı fakat her şey kaynakla olmuyor. Bunları biraz talep edeceğiz. İslam Bey’i bu konuda görevli tayin ettik. Yapmamız gereken çok iş var. Bundan sonra bir başkan yardımcısı aramayın, bir birim müdürümüz var. Onlara taleplerinizi iletin, bir karşılık alamazsanız bana da gelebilirsiniz. Bir takım olalım, kalan 4 buçuk yıl içerisinde proje ve fikir üretelim. Ben emrinizdeyim” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10