Kömürköylüler derneğinde yeni başkan Hüseyin Ermiş oldu

Kapaklı'da 2014 yılında faaliyete geçen,kurulduğu günden bu yana  bir çok faaliyet gerçekleştiren ve  Cuma günü kuruluşunun 5.yılını kutlayan Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve D

Kapaklı 22.10.2019 13:34:00 0
Kömürköylüler derneğinde yeni başkan Hüseyin Ermiş oldu

Kapaklı Kömürköylüler Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 3’üncü olağan kongresi dernek binasında yapıldı. Kongreye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Mehmet Aymak, Ak Parti  belediye Meclisi üyesi Selvi Acet,  AK Parti eski İlçe başkanı Salih Bezgin,AK  Parti Eski  Büyükşehir Belediye meclisi Üyesi  Akın Yılmaz,  CHP İlçe Başkan yardımcısı Can Akay,CHP Belediye Meclis üyesi üyeleri,Erol Özkan,   Muzaffer Yıldıran, MHP il Yönetim Kurulu üyeleri Serkan Açıkgöz, İrfan Ayhan, MHP ilçe Başkanı Nusret Güvercin, MHP Belediye Meclis Üyeleri Feyzullah Yorulmaz, Serkan Genç , Emrah Sevinç , İYİ Parti ilçe Başkanı Yusuf Çetin, BBP ilçe başkanı Fatih Diler  STK yöneticileri, dernek üyeleri,esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK

 

Kongrede açış konuşmasını yapan  Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, “Bu gün bizlerle birlikte olan Belediye Başkanımız Mustafa Çetin başka olmak üzere, belediye meclisi üyelerimize, siyasi parti temsilcilerimize  ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. 5 yıllık dernek faaliyetlerimizde emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim. Beş yıldan bu yana derneğimizin iyi yerlere gelmesi için özverili bir şekilde çalışma sergiledik ve derneğimizin bu gün iyi bir yere geldi. Ve Benden sonrada bu görevi üstlenecek olan başkan ve yönetimi derneğimizi daha üst seviyelere çıkaracağına inanıyorum. Ben kongrede aday olmayacağım. Dernek Başkan Yardımcılığı görevini sorunsuzca 5 yıldır yerine getiren arkadaşımız Hüseyin Ermiş Başkanlığa adaydır ve değerli üyelerimizin de takdiri ile görevi gözüm arkada kalmayacak şekilde devrediyorum. Yine dernek yönetiminin içinde denetim kurulu görevi ile bulunacağım. Yönetim kurulumuza yeni katılan üyelerimiz Selvi Acet, Hakan Boy ve Onur Çınardalı’nın derneğimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni fikirler yeni projeler ile fazlasıyla katkı yapacaklarına inancım tam. kongremizin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 

SEÇİMLERE TEK ADAY TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

 

Seyfi Özgerçek’in konuşmasının ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporu okunarak tek tek oylamaya sunuldu ve okunan raporlar oybirliği ile kabul edildi. Ardında seçimlere geçildi.Hüseyin Ermiş’in adaylığında tek liste ile seçime girildi. Yapılan seçimde Hüseyin Ermiş ve listesi seçime katılan üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi.

 

 GÖREVİMİ KÖMÜRKÖYLÜLERE YAKIŞIR ŞEKİLDE YAPACAĞIM

 

Yapılan seçim sonunda başkanlığa seçilen Hüseyin Ermiş yaptığı konuşmada “ Kendisiyle çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğum Başkanımız Seyfi Özgerçek’e 5 Yıllık Başkanlık sürecinde göstermiş olduğu her türlü emek ve fedakarlıktan dolayı tüm Kömürköylüler olarak çok teşekkür ediyorum. Üyelerimizin de takdiri ile başkanlık görevini bugün devralmış bulunmaktayım. Görevimi Kömürköy’ümüze yakışır şekilde elimden gelenin en iyisini  yönetim kurulumuz ile birlikte yapmaya özen göstereceğim .Bu gün bizlerle birlikte olan belediye Başkanımız Mustafa Çetin olmak üzere belediye meclisi üyelerimize,siyasi parti temsilcilerimize ve siz değerli dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kongremizin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 

 HÜSEYİN ERMİŞ’İN YÖNETİMİNDE KİMLER VAR

 

Hüseyin Ermiş başkanlığındaki yeni yönetimde başkan yardımcılığına Çağlar Bütün, yönetim kurulu üyeliklerine Selvi Acet,Mehmet Ermiş,Emrah Çonardalı,Selçuk Aydın,Ahmet Aksoy seçildi. Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin denetim kurulunda ise Seyfi Özgerçek, Ercan Bağış ve Gürkan Gündoğdu yer aldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10