Kavganın ardından hayatını kaybetti

Kapaklı'da tartıştığı kişilerle kavga ettikten sonra tedavi için hastaneye giden ve taburcu edildikten sonra evinde yeniden fenalaşan 34 yaşındaki Gökalp Öncel beyin kanaması geçirdiği belirlendi.?

Kapaklı 22.10.2019 16:36:00 0
Kavganın ardından hayatını kaybetti

Önceki akşam Kapaklı’da meydana gelen olayda iddiaya göre iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine iki grup arasında çıkan sopalı kavgada yaralanan 34 yaşındaki Gökalp Öncel ve arkadaşı A.B kendi imkanlarıyla hastaneye giderek muayene oldu. Hastanesindeki tedavisinin ardından evine giden Öncel evde rahatsızlanıp bayılması sonucu ailesi tarafından yeniden hastaneye kaldırıldı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Hastanede yapılan ilk tetkikte başına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirdiği belirlenen Gökalp Öncel hemen ameliyata alınırken, 34 yaşındaki Önsel doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan bu olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya karışan diğer gruptan B.A ve G.A’yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan şüphelilerden G.A adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, B.A ise mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10