Deplasmanda Alibeyköyspor'a konuk olacağız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 6'ıncı hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta evinde Ortaköyspor'u tek golle geçerek ligdeki ilk galibiyetini elde eden temsilcimiz 1911 Çer

25.10.2019 15:40:00 0
Deplasmanda Alibeyköyspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda yedi karşılaşma oynanırken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda üç puan arayacak.

 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

 

Bir önceki hafta evinde güçlü rakibi Ortaköyspor’u tek golle geçerek ligdeki ilk galibiyetini alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Alibeyköspor maçının hazırlıklarına moralli başladı. Pazartesi gününü izinli olarak geçiren takımımız Salı gününden itibaren günde çift antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Cuma günü son antrenmanını yapan temsilcimiz maç saatini beklemeye başladı. Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Teknik Direktör Sefa Davarcı “ Geçtiğimiz hafta Ortaköyspor karşısında elde ettiğimiz galibiyet ile şeytanın bacağını kırdık. Bu hafta ise İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor’a konuk olacağız. Bölgesel Amatör Ligde kolay maç yok ve rakibimizin de gücünü biliyoruz. İnşallah dikkatli bir şekilde oynayarak rakibimizi mağlup etmek istiyoruz. Hedefimiz İstanbul deplasmanından üç puan ile dönüp yükselişimizi sürdürmektir” dedi.

 

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Alibeyköy Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Tolga Tugay İnan yönetecek. İnan’ın yardımcılıklarını ise Oğuzhan Anıl, Ali Berkan Buran ve Talha Öztürk yapacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Ligde 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Bigaspor ise evinde sekiz puanı bulunan İstanbul temsilcisi Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Göksu Furkan Güngör, Önder Demir, Mesut Katık ve Metin Ataş hakem triosu görev alacak .

 

BOZCADASPOR DEPLASMANDA

 

10 puanla lider Bigaspor’u takibini sürdüren Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise evinde yedi puanı bulunan Bozcadaspor’u konuk edecek. Engen Ferik, Doğacan Arslan, Görkem Alemdar, Ahmet Aydın hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Bolluca Stadyumunda oynanacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise tüm karşılaşmalar gibi saat 14.00’de başlayacak.

 

TRAKYA DERBİSİ TEKİRDAĞ’DA OYNANACAK

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında Trakya derbisinde 9 puanla üçüncü sırada yer alan Tekirdağspor ile bu sezon istediği sonuçları alamayarak altı puanla haftaya dokuzuncu sırada giren Edirnespor’u konuk edecek. Alınan karar neticesinde Edirnespor taraftarının alınmayacağı karşılama ise Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Tolga Akbaba yönetirken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Sepetçioğlu, Can Orhan Çelebi ve Ertuğrul Kösterelioğlu yapacak.

 

ORTAKÖY ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşısında istediği sonucu alamayarak mağlubiyet ile tanışan Ortaköyspor ise deplasmanda yedi puanı bulunan Kocaeli ekibi Karamürselspor’a konuk olacak. Karamürsel İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Veysel Karani Özkan, Emrah Gülhan, Yunus Kaymaz ve Harun Özkan görev alacak.

 

ZORLU KARŞILAMALAR VAR

 

Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Kırklareli temsilcisi Vizespor ise Kocaeli ekibi Başişkele Doğantepespor karşısında üç puan arayacak. Vizespor’un cezası nedeniyle Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada Atakan Kozik düdük çalacak. Karşılaşmada Kozik’in yardımcılıklarını ise Tuncay Çalıkoğlu, Semih Koca ve Fatih Okhan yapacak. Ligde dört puanı bulunan Edirne temsilcisi Uzunköprüspor ise geçtiğimiz hafta üç puan ile tanışarak büyük moral bulan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Oğuzhan Talha Karakuş, Murat Vural, Soner Koncagül, Ufuk Demircioğlu hakem triosu yönetecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10