Kapaklıspor 3 puanı 3 golle aldı  

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 6.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Şarköyspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Şaban'ın üÃ?

Kapaklı 28.10.2019 17:54:00 0
Kapaklıspor 3 puanı 3 golle aldı  

Tekirdağ Süper Amatör ligde şampiyonluk hesapları yapan Kapaklıspor hafta sonunda Şarköy deplasmanından üç golle galip döndü.

 

ŞABAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Şarköy sahasında oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Bekir, Anıl, Koray, Ramazan, Tolga, Ömer,Nusret,Tuğrul,Murat,Tezcan,Şaban kadrosu ile çıktı. Deplasmanda oynanan maça etkili başlayan konuk ekip Kapaklıspor arzuladığı gole ise 12’inci dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan golcü oyuncu Şaban düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Maçta öne geçen konuk ekip Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Şarköyspor ise beraberlik için yüklendi. İlk devresi Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de Kapaklıspor üstünlüğünü sürdürdü. 57’inci dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Nusrettin Derin’in pasıyla karşı karşıya kalan Şaban kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.

 

KAPAKLISPOR 5’TE BEŞ YAPTI

 

İkinci golü kaydettikten sonra oyundan kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 75’inci dakikada farkı üçe çıkardı. Sol kanattan Murat’ın pasıyla hareketlenen Tolga şık bir pasla Şaban’ı buluşturdu. Şaban’da mükemmel bir vuruş ile hatrick yaparak skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile oynadığı beşinci maçı da kazanarak puanını 15 yaparken, Şarköyspor ise 8 puanda kaldı.

 

“RAHAT GALİBİYET ALDIK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çaban “ Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyarak farklı galibiyet elde eden takımımızı tebrik ediyorum. Zirve yarışındaki takibimizi sürdürüyoruz. Sezon başı her şey bitti derken sorumluluğu alan teknik sorumlumuz Cengiz Vural’a, yönetim kurulumuza ve maddi manevi her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10