Gündoğdu güven tazeledi

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği genel kurulu önceki gün saat 12.00'da gerçekleşti. Genel kurulda seçimlere tek liste ile giren mevcut başkan Aşkın Gündoğdu'nun listesi seçimleri kazand

Çerkezköy 28.10.2019 18:55:00 0
Gündoğdu güven tazeledi

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği tarafından Seçimli Genel Kurulu önceki gün saat 12.00’da S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu’nda yapıldı. Kongreye listede bulunan 37 Delegenin tamamı katılırken, Divan heyetine Adem Verici, Dursun Aksu, Ömer Taykesen seçildi. Açılış konuşması yapan Aşkın Gündoğdu, “Yeterli sayımız oluşmuştur. Katılan Herkese teşekkür ediyorum. Kooperatif olmak için 501 imza gerekiyor. Kooperatif olmak için uğraşıyoruz. İnşallah hep birlikte güzel işler başaracağız.” dedi.

 

TAHMİNİ BÜTÇE AÇIKLANDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal  Marşı okunduktan sonra geçmiş dönem faaliyet raporu okundu. Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu yaptığı bilgilendirmede 2018 gelirleri 3 bin 890 TL giderinin ise 3 bin 890 TL olarak belirtildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından Bütçe oy birliği ile kabul edildi.

 

 

YÖNETİME YETKİ VERİLDİ

 

Tahmini bütçenin oy birliği ile kabul edilmesinden sonra Dernek adına bağış toplama ve Dernek adına yapılacak faaliyetleri yapmak için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi kararı oy birliği ile kabul edildi.

 

2 YILLIĞINA GÖREVE SEÇİLDİLER

 

Yönetim Kurulu asil ve yedek üye listesi 2 yıllığına görev almak için oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Yönetim Kurulu üyeleri; Aşkın Gündoğdu, Nihat Yıldız, Mehmet Dursun Aksu, Ali Tektaş, Sabri Buzkuş, Denetim Kurulu’nda Ali Avcı ve Halis Aydan yer aldı.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10