Kızılpınarspor'dan Çukuryurtspor'a bir düzine gol

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda zirve mücadelesi yapan Kızılpınarspor hafta sonunda zayıf rakibi Çukuryurtspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koya

Çerkezköy 29.10.2019 17:19:00 0
Kızılpınarspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Kızılpınarspor ilk devrenin son maçında Çukuryurtspor’u konuk etti.

 

İLK DEVREDEN ALTI GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Kızılpınarspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Kızılpınarspor bulduğu golle öne geçti. Oyun disiplininden çabuk kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Kızılpınarspor üst üste goller bulmaya devam etti. Ev sahibi ekip Çukuryurtspor ise en az bir gol için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

12-0 KAZANDI

 

İlk devre rakip filelere altı gol atan Kızılpınarspor karşılaşmanın ikinci devresinde de goller bulmaya devam etti. Farkı indirmek için ataklar geliştiren ev sahibi ekip Çukuryurtspor ise Kızılpınarspor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında dört gol daha bulan Kızılpınarspor karşılaşmadan da 12-0 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı. Kızılpınarspor’u farklı galibiyete götüren golleri ise Bayram (3), Önder (2), Şahin, İlker, Onur, Naim, Sinan ve Enis kaydetti. Kızılpınarspor bu galibiyet ile ligin ilk devresini 15 puanla ikinci sırada tamamlarken, Çukuryurtspor ise üç puanda kaldı.

 

“PLAYOFF HEDEFLİYORUZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan;“Her hafta takım olarak futbol anlamında üstüne koyarak gidiyoruz. Oyuncularımın istek ve arzuları mutluluk verici olarak buluyorum. Mental olarak ve fiziksel olarak en üst seviyeye çıkmak için çok çalışıyoruz. Hatalarımızdan, doğrularımızdan ders çıkarıyoruz. Hedefimizin playoff olması sebebiyle ligde her maçı yenip playofflara öyle gitmek istiyoruz. Bizim için rakibin kim olduğu değil, maçı nasıl oynadığımız önemli. Rakibimizi de oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettikleri için tebrik ederim ve kalan maçlarında başarılar dilerim” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10