Çorlu TSO'da 'Doğru İş Mutlu İnsan Paneli'

Çorlu TSO Akademi tarafından düzenlenen seminer ve eğitimler kapsamında 30 Ekim 2019 Çarşamba günü Batı Eğitim Salonumuzda "Doğru İş Mutlu İnsan Paneli" gerçekleşti.

Çorlu 31.10.2019 16:50:00 0
Çorlu TSO

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Moderatörlüğünü Odamız 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin’in ve  (Kimya Mühendisi-Coach)- Güçlü sorular Nilüfer Ceylan’ın gerçekleştirdiği panele Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve İŞKUR Çorlu Şube Müdürü Aslıhan Moğulkoç katılımda bulundu.Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “

Sizleri sadece üyemiz olarak değil,  iş ortaklarımız, istihdam yaratan işverenler ve yatırımcılar olarak görmekteyiz. Odamız olarak;  sanayide ve ticarette, ilerlemenin yolunun ancak insan gücünü en iyi şekilde eğitmek ve en iyi şekilde değerlendirmekle mümkün olduğuna inanıyoruz. İnsan kaynakları işletmeler ve yöneticiler için en önemli konudur. Şirketlerin ayakta kalabilmeleri için sürdürülebilir büyüme sağlamaları gerekmekte ve bunun yolu da doğru insan kaynağı yönetiminden geçmektedir. Üyelerimiz ile birlikte, ortak aklın önemine inanarak, faaliyetlerini ülkemizin menfaatleri doğrultusunda sürdürmeye  dün olduğu gibi, bundan sonra da devam edeceğiz. Sayın müdürlerime, hocalarıma, yöneticilere, işverenlere, çalışanlara  ve  tüm üyelerimize de her zaman bizimle birlikte oldukları, her çalışmamıza destek verdikleri için teşekkür ediyorum.  İş gücüyle elimizdeki insan kaynağını birleştirmemiz gerekiyor. Burada işverenlere çok iş düşüyor. Herşeyi İŞKUR’dan ya da işe gelecek arkadaşlarımızdan beklememek gerekiyor. İşverenlerimizi bir yandan çalışacak arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına göre eğitmeye, bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu kıymetli çalışmaların önümüzdeki yıllarda daha da kıymetli hale geleceğine inanıyorum. Bölgemize çok önemli yatırımlar gelmektedir. Bu yatırımlar geldikçe işveren ve işçi açısından son derece önemli bir büyüme görünecektir. Bu toplantıda emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ederim” dedi.

 

BİLGİLER AKTARILDI

 

Toplantının devamında İŞKUR Sultan Kaymakoğlu Özgeçmiş (CV) ve mülakat teknikleri, İş hayatına katılım ve İŞKUR’un rolü,  Çiğdem Orhan İnsan Kaynakları Müdürü) Altın İplik ve Çorap Sanayi A.Ş Denge, Dilek Ohri Öztürk (ATC Coach İnsan Kaynakları Profesyoneli) Bekaert Tekstil San.TİC.AŞ.İnsan Mühendisliği ve  Metin Telli (İnsan Kaynakları Yönetici) 4/17 Danışmanlık Şirket Ortağı – Güvenbir OSGB Kurumsal Sosyal Sorumluluk Baş Denetçisi- İstediğim İşi Nasıl Bulurum konularında katılımcılara bilgiler aktardı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10