Yüksel ve Özcan'dan Ankara çıkarması

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tekirdağ 31.10.2019 18:05:00 0
Yüksel ve Özcan

“TEKİRDAĞ’IN SELAMINI GETİRDİM”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, geçmiş dönem AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül’ü ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Geçmiş dönem teşkilat başkanımız Mustafa Ataş’ı makamında ziyaret ettik. Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel ile birlikte TBMM’de ziyaret ettiğimiz başkanımızla istişarede bulunduk. Mustafa ataş başkanımızın Tekirdağlı hemşerilerimize selamı var.” dedi.

 

“TEKİRDAĞ’I DAHA GÜZEL YAPACAĞIZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, “Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelen AK Parti Tekirdağ İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel’e teşekkür ediyoruz. Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir bir hale getirmek tek gayemiz ve bu hususta çalışmalarımızla alakalı istişarelerde bulunduk. Tekirdağ daha güzel olacak.” diye konuştu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise, “Ziyaretimize gelen AK Parti Tekirdağ İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel’e ziyaretleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalışıp Tekirdağ’ı daha güzel yapacağız.” ifadelerinde bulundu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10