Haftanın maçı Ereğli'de oynanacak

2019-2020 sezonu Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligde yedinci hafta maçları Pazar günü oynanacak. Haftanın en önemli maçında 16 puanla lider durumda bulunan Marmaraerelğsi Belediyespor evinde takipçisi Kapaklı Sitespor

1.11.2019 17:39:00 0
Haftanın maçı Ereğli

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda birbirinden zorlu beş karşılaşma oynanacak.

 

KAPAKLI SİTESPOR LİDERE KONUK OLACAK

 

Bu sezon oynadığı altı karşılaşmada beş galibiyet ve bir beraberlik alan Marmaraereğlisi Belediyespor evinde oynadığı beş karşılaşmayı da kazanan Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Pazar günü Marmaraereğlisi Belediyesi Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligde beşte beş yaparak yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ediyoruz. Sezonun en önemli karşılaşmasında deplasmanda lider Marmarareğlisi’ne konuk olacağız. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdük. Ben futbolcularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp liderliğe yükselmek istiyoruz” dedi.

 

KAPAKLISPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

15 puanla averajla üçüncü sırada yer alan Kapaklıspor ise dokuz puanla beşinci sırada yer alan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da saat 14.00’de başlayacak. Zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban “ Geçtiğimiz hafta zorlu Şarköyspor deplasmanından üç puan ile dönerek beşte beş yaptık. Bu hafta ise evimizde Kapaklıspor’a her zaman ters gelen Muratlı Belediyespor’u konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SARAY ÇORLUSPOR 1947’Yİ KONUK EDECEK

 

12 puanla ligde dördüncü sırada yer alan Saray Belediyespor ise ligin yedinci hafta karşılaşmasında sekiz puana sahip güçlü rakibi Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Haftanın ikinci zorlu karşılaşması olarak nitelendirilen karşılaşma ise Pazar günü Saray Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi her iki takımda hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, iki takımda karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Şarköyspor’un bay geçtiği haftada bir puanı bulunan Vakıflar Güvenspor Ahimehmet Gençilkspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayacak. Ligde orta sıralarda yer alan Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor evinde puanı bulunmayan Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise 15.30’da başlayacak. Dört puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan 1461 Karadenizspor ise 8 puanı bulunan 100.Yılspor’u konuk edecek. Namık Kemal Üniversitesi Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılamasında ise bu sezon istediıği sounçları alamayan Çorlu Kültürspor evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasımspor’un ligde dokuz puanı bulunurken, Çorlu Kültürspor’un ise yedi puanı bulunuyor. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10