Lider üç puanı üç golle aldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda 8.hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren Kızılpınarspor deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor'a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karş?

Tekirdağ 5.11.2019 13:24:00 0
Lider üç puanı üç golle aldı

Temsilcimiz Kızılpınarspor hafta sonunda Saray deplasmanından üç puan ile dönmesini bildi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Kızılpınarspor üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz karşısında ev sahibi ekip Tekirdağ Marmarasporise organize ataklarla gol aradı. İlerleyen dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

ŞAHİN’NDEN İKİ GOL

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde kontrolü elinden bırakmayan Kızılpınarspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. İkinci devrenin ortalarına doğru gelişen Kızılpınarpor atağında topla buluşan Şahin düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekip Kızılpınarspor’u öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan temsilcimiz Kızılpınarspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan ilk golün sahibi Şahin şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

 

PUANINI 18 YAPTI

 

İkinci devrede üst üste kalesinde gördüğü iki golle oyun disiplininden kopan ev sahibi ekip Tekirdağ Marmaraspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi. Büyük moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda Emre ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile puanını 18’e çıkartan temsilcimiz Kızılpınarspor liderliğini devam ettirirken, Tekirdağ Marmaraspor ise üç puanda kaldı.

 

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “Tekirdağ Marmaraspor deplasmanına kazanmak için geldik. Oyunun içindeki mücadele kazanma hırsı oyuncularımın ve benim şampiyonluğu ne kadar istediğinin göstergesidir. Çerkezköy’e üç puan ile dönmek gerçekten çok güzel. Önümüzdeki hafta içerde oynayacağımız Çorluspor maçı hazırlıklarına başladık. İnşallah o karşılaşmadan da üç puan ile ayrılıp yolumuza öyle devam ederiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10