Spor camiasını yasa boğan ölüm

Bölgede spor camiasınca 'Kral malzemeci' olarak anılan Emin Öztürk geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybederken, Emin Öztürk'ün ölümü Kapaklı ve Çerkezköy'ü yasa

Çerkezköy 5.11.2019 20:44:00 0
Spor camiasını yasa boğan ölüm

 

KALBİ DURDU

İddiaya göre yemek firmasında çalışan Emin Öztürk firmaya ait 34 PG 8213 plakalı araçla seyir halinde ilerlerken Ramazan F. İdaresindeki 39 ES 220 plakalı kamyon ile Veliköy-Karaağaç yolunda kafa kafaya çarpıştı. Öztürk’e ait arabada bulunan Eren T. ağır yaralanırken, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbi duran ‘Kral malzemeci’ Emin Öztürk uzun süre yapılan kalp masajına cevap vermeyerek olay yerinde hayatını kaybetti. Uzun yıllar Çerkezköyspor, Kapaklıspor da malzemecilik yapan Emin Öztürk bu sezon ise 1911 Çerkezköyspor’da malzemecilik yapıyordu.

YASA BOĞDU

Öztürk’ün acı haberini alan ailesi ve spor camiası hastaneye akın ederken, Öztürk’ün naşı İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Birçok kulüp, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular sosyal medya hesabından acılarını paylaşırken, Kapaklıspor sosyal medya hesabından” Kral malzemeci hayatını kaybetti. Çerkezköy’de bir yemek firmasına ait hafif ticari araç ile kamyon çarpıştı. Kazada daha önce Kapaklıspor’umuzun şimdi ise 1911 Çerkezköyspor’un malzemecisi olan ve ‘Kral malzemeci’ olarak anılan Emin Öztürk hayatını kaybetti. Mekanın cennet olsun kral’ paylaşımını yaparken, görev yaptığı 1911 Çerkezköyspor kulübü ise " Seni unutmayacağız kral malzemeci. Kulübümüzün önceki dönem malzeme sorumlusu Emin Öztürk’ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz,1911 Çerkezköy Spor Kulubü olarak Merhum Emin Öztürk'e Allah’tan rahmet, başta Ailesi ve Kulübümüz olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" paylaşımını yaparak üzüntüsünü dile getirdi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10