Kapaklı Sitespor kaptan Serkan Akyüz ile güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya ikinci sırada giren Kapaklı Sitespor evinde Saray Belediyespor'u konuk etti. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci d

10.11.2019 17:17:00 0
Kapaklı Sitespor kaptan Serkan Akyüz ile güldü

Pazar günü saat 14.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor, Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Numan, Serdar, Mustafa, Gurur, Mert kadrosu ile çıkarken,Saray Belediyespor ise Muhammed, Burak, Murat, Ziya, Bayram, Feyyaz, Egemen, Rıza, Mert, Fevzi ve Emre kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takım taraftarları da ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken,ilerleyen bölümlere doğru Kapaklı Sitespor etkinliğini artırdı. Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Mustafa’nın vuruşu üsttün auta çıktı. Pozisyonun devamında bir dakika sonra sol kanattan gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Numan’ın şık vuruşunu kaleci Muhammed aynı güzellikle kornere çeldi. Kapaklı Sitespor’un organize atakları karşısında konuk ekip Saray Belediyespor ise kontra ataklarla gol aradı. Saray Belediyespor Emre ve Mert ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GOL KAPTAN’DAN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklı Sitespor sağlı sollu ataklar geliştirse de istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Konuk ekip Saray Belediyespor ise Kapaklı Sitespor’un yüklendiği dakikalarda kontra ataklarla gol aradı. 61’inci dakikada Abdülmelik’in yerine Serkan Akyüz oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 64’üncü dakikasında Saray Belediyespor önemli bir pozisyon yakaladı. Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Emre’in vuruşunu kaleci Erdal mükemmel çıkardı. Rakip kalede gol arayan Kapaklı Sitespor’da sahneye 79’uncu dakikada kaptan Serkan Akyüz çıktı. Sağ kanattan gelişne atakta ceza sahası içinde topla buluşan tecrübeli oyuncu şık bir vuruş ile Kapaklı Sitespor’u öne geçirdi.

 

PUANINI 19 YAPTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Saray Belediyespor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru bir pozisyonda saha içi karıştı. Karşılaşmanın hakemi Mert ile Rıza’ya sarı kart gösterirken, oynanmamış olarak altı dakika uzatma verildi. Uzatma dakikalarında rakibinin ataklarında hata yapmayan Kapaklı Sitespor çok zorlandığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile puanını 19 yaparken, Saray Belediyespor ise 13 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10