TEMEK kursiyerlerinden anlamlı hizmet

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde Ergene Velimeşe Mahallesi'nde açılan TEMEK (Tekirdağ Mesleki

Tekirdağ 10.11.2019 17:21:00 0
TEMEK kursiyerlerinden anlamlı hizmet

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEMEK Kuaför kursunda 915 saat eğitim görerek kursu başarılı bir şekilde tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan 16 kursiyer, haftanın bir günü Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının saç ve sakal traşlarının yanı sıra kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda anlamlı bir hizmet gerçekleştiriyorlar.

 

“ANLAMLI BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATIYORUZ”

 

Yapılan çalışmanın hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar,  "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Çorlu Devlet Hastanesinde kursiyerlerimizle birlikte güzel ve anlamlı bir çalışmaya imza atıyoruz. Hastanede yatarak tedavi gören hastalarımıza ve hasta yakınlarımıza, hafta da bir gün olmak üzere saç ve sakal traşının yanı sıra kişisel bakım anlamında da kursiyerlerimiz tarafından hizmet veriliyor. Bu güzel ve anlamlı hizmetin gerçekleştirilmesinde emeği geçen kursiyerlerimize ve kuaför kursu eğitmenimiz Miyase Okşay Hanıma da teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEMEK kapsamında, Tekirdağ il genelinde 35 kurs hali hazırda devam etmekte olup, ilerleyen zamanlarda bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edileceği de bildirildi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10