ÇTSO yönetiminden hayırlı olsun ziyaretleri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Kapaklı Emn

Çerkezköy 13.11.2019 15:07:00 0
ÇTSO yönetiminden hayırlı olsun ziyaretleri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kurum amirlerini ziyaret etti.

 

BAŞKAN KOZUVA’DA YER ALDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan, Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Görgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çetin, Metin Taşdelen, Mustafa Ogün Asıl ve Murat Narçın Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Kapaklı Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat ve Saray Emniyet Müdürü Şakir Oda’yı ziyaret etti.

 

 

“DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”

 

Çerkezköy TSO heyeti gerçekleşen ziyarette kurum amirlerine yeri görevleri nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaretlerde konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva Kapaklı Kaymakamımız ve İlçe Emniyet Müdürlerimize yeni görevlerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tüm kurum amirlerimizin bölgemiz için birer değer olduğunu düşünüyor ve başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de destek olmaya hazırız” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10