Bütün: Kapaklı'da MHP'yi zirveye taşıyacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Teşkilatında devir teslim töreni gerçekleştirildi. İl Başkanı İlker Yücel ve çok sayıda partilinin katıldığı törende, İlçe Başkanı Ã?

Kapaklı 13.11.2019 16:33:00 0
Bütün: Kapaklı

HAYIRLI OLSUN

 

Devir teslim töreninde konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel “Yakın bir zaman içerisinde Kapaklı ilçemizde ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerinde yeni atamalar ve görevlendirmeler gerçekleştirdik. Kapaklı’da da görev yapan Nusret Başkanımızdan kıymetli başkanımız Çağlar Başkan bayrağı devraldı. İnşallah yapılacak olan çalışmalar vatanımıza, milletimize, dinimize, birliğimize, bütünlüğümüze hayırlı olur.” dedi.

 

“TEŞKİLATIMIZIN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ”

 

Yücel’in konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek görevi devreden Nusret Güvercin, “Seçim sürecini atlattık. Beraber çalıştığımız arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yeni atanan Çağlar Başkanımızla yıllardan beri beraberiz. Allah ondan bin defa razı olsun. Hiçbir zaman nefis yapmadı. Davasının yolundan gideceğine ismimin nasıl Nusret olduğundan eminsem öyle eminim. Başbuğumuz diyor ya ‘Dalından kopan yaprağın akıbeti rüzgâr belirler.’ Dalımızdan kopmadık. Teşkilatımızın her zaman emrindeyiz.” diye konuştu.

 

“KUTLU DAVANININ EMANETÇİLERİYİZ”

 

Kur’an-ı Kerim ve bayrağı öperek görevi devralan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün “ Yıllardan beri içerisinde bulunduğum ve her kademesinde görev yapmanın nasip olduğu partimizde, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı, İl başkanımızın onayıyla MHP Kapaklı İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. İlçe başkanlığı olarak görev yapmış Nusret başkanımız, bir önceki başkanlarımız ve ilçe yönetimlerine bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıydı ve biz de bu kutlu davanın emanetçileriyiz. Yarın öbür gün biz de aynı şekilde bu görevi teslim edeceğiz. Çok güzel ve renkli oldu. Herkesi burada gördüm, sevindim” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ülkü Ocakları ve MHP’nin Kapaklı’da omuz omuza vererek çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Bütün, “Nusret başkanıma hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Mahalli idareler seçiminde onun da vesilesiyle burada bir zafer kazandık. MHP ile AK Parti’nin ortak adayı kazandı ve zaferle kutladık. Ülkücüler kan bağıyla olmasa da can bağıyla birbirimize bağlıyızdır. Yönetimimizi de buna göre kurduk. Can bağıyla kurduğumuz kadrolarla Kapaklı’da MHP’yi zirveye taşıyacağımıza inanıyoruz. Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim. Bizleri bu akşam onurlandıran MHP Tekirdağ İl Başkanımıza, partililerimize, ocak teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10