Prematüre bebekler için kutlama

Özel Optimed Hastanesi tarafından 17 Kasım Dünya Prematüre Gününe dikkat çekmek amacıyla prematüre bebeklerin ve ailelerinin katılımıyla farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Özel Optimed Hasta

Çerkezköy 17.11.2019 18:58:00 0
Prematüre bebekler için kutlama

PREMATÜRE BEBEKLERİMİZE 'ERKEN GELEN MUCİZE' DİYORUZ

Bu özel günde, mucizelere şahitlik ettikleri bu süreç sonunda öncelikle çocukları ve onların bu mucizeleri gerçekleştirirken yanlarında olan, destek olan ailelerini görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Özel Optimed Hastanesi Op. Dr. Recep Çalışkan “Biz prematüre bebeklerimize 'erken gelen mucize' diyoruz. Bu zorlu bir süreç gerçekten ama bu zorlu süreçte hakikaten mucizelere şahitlik olmak belki de her şeye değer diye düşünüyorum. İnşallah ileride bu çocuklarımızın daha güzel günlerini hep beraber görürüz” dedi.

 

UNUTULMAYACAK BİR HEDİYE VERMEK İSTEDİK

 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Dr. Medeni Asma da yeni doğanın zor bir dönem olduğunu ifade ederek “Bazı çocuklar bu ağır yükü yükleniyor, hakikaten haksızlık oluyor. Umarım şanssız başlamış yaşamları bundan sonra şanslı ve güzel geçer." dedi. Hastanede doğan prematüre bebekler için TEMA vasıtasıyla ağaç diken Optimed Hastanesi yetkilileri, ağaç sertifikalarını da ailelere ve çocuklara verdi. Unutulmayacak bir hediye vermek istediklerini kaydeden Başhekim Çalışkan, “Optimed ailesi olarak yavrularımız adına birer tane ağaç diktik. Ağaçları da onlarla beraber büyüsün istedik. Onlarla beraber serpilsinler ve yeşersinler istedik” dedi. Sertifikaların ailelere verilmesinden sonra günün anısına pasta kesildi. Etkinliğe, Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Başhemşire Sevda Sümbül, Hasta Hizmetleri Müdürü Ezgi Gönül, Çocuk Doktorları Uzman Dr. Medeni Asma, Uzman Dr. Hakan Görmüş ve Uzman Dr. Fatma Işıker, Kadın Doğum Doktorları Op. Dr. Funda Doğaroğlu, Op. Dr. Nevzat Koç, Op. Dr. Nida Cannazik, Op. Dr. Seda Bilim Esmer, hemşireler, ebeler ve hastanede doğum yapan anneler çocukları ve aileleri ile beraber katıldı.

Haber / Ogün DÜRÜMLÜ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10