Ata: Yol çalışmaları devam edecek

'Marmaraereğlisi'nde bozuk yol kalmayacak' sloganıyla yola çıkan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Yeniçiftlik Mahallesi'nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde incel

Marmara Ereğlisi 18.11.2019 16:09:00 0
Ata: Yol çalışmaları devam edecek

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yeniçiftlik Mahallesi Lütfü Kurt Caddesi ve bağlı sokaklarda yürütülen yol yapım ve kaldırım çalışmaları devam ederken, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata çalışmaları yerinde inceledi. Sonrasında Hürriyet Caddesi’nde yapımı başlanacak olan yol çalışmaları hakkında talimat veren Başkan Ata, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte durum değerlendirmesi yaptı.

 

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 

Başkan Ata; çalışmaların hız kesmeden devam edeceği müjdesini vererek, ‘’Lütfü Kurt Caddesi'nde çevre düzenlemesinin yapımı ekiplerimizce tamamlandı. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerde, belirli bir program dâhilinde yol çalışmalarımız devam edecek. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın ulaşım konusundaki sıkıntılarını gidererek ihtiyaçlarına cevap vermek." diye konuştu.Başkan Ata, yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra bölgede de inceleme yaparken, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10