Kapaklı Sitespor Malkara'dan üç puanla döndü

Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi dokuzuncu hafta maçında Kapaklı Sitespor deplasmanda Sağlamtaşspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor Gurur ve Mustafa

19.11.2019 17:33:00 0
Kapaklı Sitespor Malkara

Bu sezonun flaş takımlarından Kapaklı Sitespor Malkara deplasmanından üç puan ile dönmesini bildi.

 

İLK GOL GURUR’DAN GELDİ

 

Kapaklı Sitespor, 14 Kasım Sahası’nda oynanan maçta Sağlamtaşspor’a konuk oldu.Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan konuk ekip Kapaklı Sitespor geliştirdiği ataklarla Sağlamtaşspor kalesini geçemedi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Kapaklı Sitespor arzuladığı gole ise 66’ıncı dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gurur düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekip Kapaklı Sitespor’u öne geçirdi.

 

PUANINI 22 YAPTI

 

Gelen golle birlikte moral bulan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Sağlamtaşspor ise beraberlik için yüklendiği dakikalarda son dakikalarda uzatmada kalesinde ikinci golü gördü. Uzatmaların altıcı dakikasında sahneye çıkan Musafa şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Kapaklı Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile Kapaklı Sitespor puanını 22 yaparak lider Kapaklıspor’u takibini sürdürürken, Sağlamtaşspor ise beş puanda kaldı.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10