Abban:Eğitim kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor

Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği geleneksel olarak her yıl düzenlediği Öğretmenler Günü kahvaltı progr

Çerkezköy 25.11.2019 16:08:00 0
Abban:Eğitim kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor

Dün saat 08.30’da gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay,  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Gümüş,  İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, hayırsever Müjgan –Serkan karagöz çifti, Okul Aile Birliği başkanları ve şehit aileleri katıldı. Kahvaltı programına gelen davetlileri Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, başkan yardımcıları Selim Arıkök, Atilla Dinç ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

 

 

 ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN DEĞERLİ VATLIKLARIDIR

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz gerçekleştirdi. Yılmaz “Bugün düzenlediğimiz geleneksel öğretmenler günü kahvaltı programına katılan protokol üyelerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum. Siz değerli öğretmenlerimiz toplumumuz için çok önemli varlıklarımızsınız hepinizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

 

 

“HAYATIMIZDA ÖNEMLİ PAYLARI VAR”

 

Yılmaz’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bugün 24 Kasım’ın bir sonraki gününe dek gelen sizlerle kahvaltıda bir aradayız. Bizleri bu kahvaltıda buluşturan çok değerli Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneğine teşekkür ediyoruz. Hepimizin hatıralarında öğretmenlerimizin bize verdiği emekler fedakar öğretmenlerimiz bu günlere bizleri yetiştiren öğretmelerimiz hayatımızda ne kadar önemli payları olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Çerkezköy  bu anlamda eğitim camiası olarak Kaymakamımız Atilla Selami Abban önderliğinde, hayırseverlerimizin, okul aile birliği üyelerinin el birliği ile Çerkezköy’de çocuklarımızı daha mutlu yarınlara daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için el ele kol kola emek veriyorlar.Eğitimde Çerkezköy’de ciddi emekler sarf edildi.  Buradaki emeklerin temeli hepimizin emeli Çerkezköy’ün çocuklarının geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamaktır. Bu anlamda verilen emekler kıymetli öğretmenlerimizin fedakarca göstermiş oldukları çocuklarımıza vermiş oldukları eğitimlerle pekişmiştir. Dolayısıyla ne kadar teşekkür etsek az ben bir kere daha bu duygularla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum sevgiyle saygıyla hepinizi selamlıyorum” dedi.

 

 

EĞİTİM KALİTEMİZİ YÜKSELTMEMİZ GEREKİYOR

 

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ardından konuşan Kaymakam Atilla Selami Abban’da,, “ Eğitime ne kadar önem verdiğimizi bu arada ortaya çıkmış oluyor.Fedakarca çalışan tüm öğretmenlerimizi ve değerli idarecilerin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum. Eğitim vazgeçilmez bir sektör. Bunun için zaten geldiğim günden bu yana hep artan derslik konusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Eğitim konusunda da tabi ki bu tek başına yapılacak bir iş değildir. Sayın Belediye Başkanımızın, İlçe Milli Eğitimin müdürümüz ve değerli müdürleri, milletvekillerimizin, Sayın valimizin, İl Milli eğitim müdürümüzle bir ekip olarak birlikte gönüllü olarak çalıştığımıza inanıyorum. Ama fiziki şartlara bir derecede olsa hayata geçirmiş olabiliriz. Ancak eğitim kalitemizi yükselmemiz gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapmamız gerektiğine inanıyorum. Çok değerli Okul müdürleri ve müdür yardımcıları ben bu düşüncelerle tekrar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10