Kapaklı'da görev yapan öğretmenleri kahvaltıda ağırladılar

Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği tarafından Kapaklı'da görev yapan öğretmen ve okul müdürlerine yönelik kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıda konuşan Türkiye O

Kapaklı 26.11.2019 12:28:00 0
Kapaklı

Dün saat 09.00’da Kapaklı Business Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanvekili Mustafa Sandıkçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, şube müdürleri, Kapaklıspor Başkanı ve meclis üyesi Nizamettin Çoban, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Kahvaltı programına gelen davetlileri Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, başkan yardımcısı Selim Arıkök ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

 

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz “ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kahvaltıda öğretmenlerimiz ile öğretmenler günü haftasında bir araya geliyoruz. Kahvaltımıza katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum, öğretmenler gününüz de kutluyorum” dedi.

 

 

“KAPAKLI’YA YENİ OKUL KAZANDIRACAĞIZ”

 

Kahvaltıdan ötürü Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneğine teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz “ Bu hafta öğretmenler gününü kutluyoruz. Hafta boyunca da çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Sabah buraya gelirken güzel bir haber aldık. Kapaklı’da bir okulumuzu daha teslim alıyoruz. Atatürk mahallemizde inşallah yeni bir okul yapmak istiyoruz. Kapaklımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10