Albayrak: Bu dev yatırım bölgemizdeki et üretimine büyük katkı sağlayacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrupa standartlarında hizmet veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Et Kombina tesisini ziyaret etti. Et Kombina tesisinin hayata geçirilen en büyük proj

Tekirdağ 26.11.2019 15:30:00 0
Albayrak: Bu dev yatırım bölgemizdeki et üretimine büyük katkı sağlayacak

Tesiste yapılan kesim hizmetlerini ve soğuk hava depolarını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, veteriner hekimlerden günlük çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Albayrak'a Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez ile Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan da eşlik etti.

 

 “EKONOMİNİN TEMELİ OLMUŞTUR”

 

Malkara Çavuşköy Et Kombina tesisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırsal Kalkınmayı Destekleme ve Hayvancılığı Geliştirme Projeleri kapsamında hayata geçirilen en büyük proje olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Tarım ve hayvancılık her zaman ekonominin temeli olmuştur. Malkara Çavuşköy Et Kombina tesisi, Trakya’nın en büyük; Türkiye’nin ise ikinci büyük et kombina tesisidir. Bu dev yatırım bölgemizdeki et üretimine büyük katkı sağlayacak,” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10