TMS, Başakşehir okuları ile indirim protokolü imzaladı

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Özel Başakşehir Okulları arasında yüzde 10 indirim protokolü imzalandı.  Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube

Çerkezköy 28.11.2019 16:57:00 0
TMS, Başakşehir okuları ile indirim protokolü imzaladı

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyelerinin çocuklarının faydalanması için Başakşehir Okulları ile indirim anlaşması imzaladı.

 

İNDİRİM ANLAŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN

 

Özel Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, “Bizler bu iş birliği protokolümüzle, kaliteli eğitimi sendika üyeleri  ile tanıştırmak istiyoruz. Günümüzde eğitim kitlesel bir biçimde yapılıyor ve öğrencilerimizin kişilikleri, yetenekleri ne yazık ki öne çıkarılamıyor. Bizler Özel Başakşehir Okulları olarak rehberlik servisimizle öğrencilerimizin yeteneklerinin keşfini yaparak, onlara uygun bir eğitim şekli gerçekleştiriyoruz. Bu gün yaptığımız yüzde onluk indirim protokolü ile sendika üyeleri bu indirimden faydalanacak. İndirim anlaşmamız hayırlı olsun”dedi.

 

SENDİKA OLARAK EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

 

 Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’da  “Türk Metal Sendikası olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitimli insan çalışma hayatında da verimli olduğu gibi daha  kaliteli üretim  yapıyor ve bu da ülke ekonomisinin kazanımı oluyor. Kaliteli ve kalıcı eğitimin yalnızca çocuklarımıza değil ülkemizin geleceğine bir yatırım olduğuna inanıyoruz. Türk Metal Sendikası olarak eğitim kurumları ile üyelerimize  destek olmaktan  da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle  gerek eğitim ,gerek sağlık olmak üzere bir çok konuda yapılan  kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiğimiz indirim anlaşmaları ile üyelerimize destek sağlamaya devam ediyoruz. Dolayısıyla  eğitim kurumları ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği indirim anlaşmalarını da önemsiyoruz. Bu gün imzaladığımız yüzde 10 indirim anlaşması bölgemizdeki Türk-İş’e bağlı sendika üyeleri bu indirimden yararlanacaktır. Protokolümüzün tüm üyelerimize  hayırlara vesile olmasını diliyorum, eğitime üyelerimize ve çocuklarımıza desteğimiz sürecek”dedi. Yapılan konuşmaların ardından indirim protokolü Türk –İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Murat Koçak ve özel Başakşehir okulları Genel Müdürü Mehmet Demirtaş tarafından hayırlı olması temennisi ile imzalandı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10