Arıcılığı geliştirme ve polinasyon projesi devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından arıcılığı desteklemek, geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla uygulamaya koyulan "Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi"nin değerlendirme to

Tekirdağ 2.12.2019 15:17:00 0
Arıcılığı geliştirme ve polinasyon projesi devam ediyor

Değerlendirme toplantılarında Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Bal Üreticileri Birliği ve arı yetiştiricileri katıldı.

 

"MARKALAŞMA ÇALIŞMASI YAPILMALI"

 

Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi sonucunda elde edilen balın değerlendirilmesi için ortak bir girişime ihtiyaç duyulduğunu ve iyi bir markalaşma çalışması ile pazara yerleşmenin mümkün olduğunu kaydetti. Değerlendirme toplantısında ayrıca projenin mevcut durumu, arı yetiştiricilerinin sorunları, ürünlerin pazarlanması ve önümüzdeki yıllarda yapılacak çalışmaların alt yapıları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi"nin değerlendirme toplantılarının tüm ilçelerde tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirme toplantısı yapılacak.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10