Erçağ Evirgen Silivrispor ile anlaştı

Çerkezköyspor'un alt yapısından yetişen, geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor'un 2.Lig'e yükselmesinde büyük emeği olan Erçağ Evirgen 3.Lig 1.grupta mücadele eden Silivrispor ile anlaşt

5.12.2019 15:49:00 0
Erçağ Evirgen Silivrispor ile anlaştı

Yeni sezon öncesi Ergene Velimeşespor ile yollarını ayıran golcü oyuncu Erçağ Evirgen TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

 

İMZAYI ATTI

 

3.Lig 1.grupta mücadele eden Silivrispor ikinci devre için transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli kanat oyuncusu Erçağ Evirgen Silivrispor ile anlaşma sağladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine İkinci Başkan Ömer Tabala, Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Hayrettin Karabulut ve Mürsel Türk katıldı. Sezon sonuna kadar mukavele imzalayan Erçağ Evirgen’in takımla birlikte idmanlara başlayacağı da bildirildi.

 

ÇERKEZKÖY ALT YAPISINDAN YETİŞTİ

 

Çerkezköy’de futbol hayatına başlayan, Lüleburgazspor’da profesyonel olan Erçağ Evirgen, sırasıyla Karşıyaka, Adana Demirspor, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Ergene Velimeşespor takımlarında forma giydi. Ergene Velimeşespor’un geçen sezon 3. Lig’den 2. Lig’e yükselmesinde önemli pay sahibi olan tecrübeli futbolcuTFF 3.ligde 100 maçta 29, TFF 2.Ligde 52 maçta 7, TFF 1.Ligde 168 maçta 29 ve Türkiye  Kupasında ise 13 maçta bir gol kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10