Çiftçilerin beklentileri ve talepleri alınıyor

Türkiye Ziraat Odaları  ülke çapında çiftçilerin talepleri ve görüşlerini almak için başlattığı çalışmalar Trakya bölgesinde de devam ediyor. Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş

Çerkezköy 9.12.2019 17:29:00 0
Çiftçilerin beklentileri ve talepleri alınıyor

Türkiye Ziraat odaları Genel başkanı Şamsi bayraktar’ın talimatı ile Türkiye Ziraat odaları genel Başkanlık Teknik Müşaviri Levent Genç dün Çerkezköy’e gelerek Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak ve oda yönetiminden çiftçilerin beklentileri, talepleri konusunda bilgi aldı. Ziraat Odasından ayrılan heyet daha sonra Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçe tarımının ve çiftçilerin talepleri konusunda  bilgiler aldı.Genç daha sonra Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz, meclis başkanı Yılmaz Mirza ile birlikte köylerdeki çiftçilerle bir araya geldi. Levent Genç resmi makam ve oda başkanlarının ve çiftçilerin talep ve görüşlerini bir rapor halinde genel başkana sunacağını ve Genel başkanda bu raporları ilgili makamlara ileteceğini belirtti.

 

AMACIMIZ ÇİFTÇİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI

 

Türkiye Ziraat Odaları Teknik Müşaviri Levent Genç Çerkezköy Ziraat odasında basına açıklamalarda bulunarak “ Genel başkanımızın talimatı ile il ve ilçeleri gezerek çiftçilerimizin talep ve beklentilerini alıyoruz.Bu konuda oda başkanlarımızda, kaymakamlardan, valilerde ve tarım Müdürlüklerinin  ve çiftçilerimizle görüşerek  görüşlerini alıyoruz. Bu günde bu konuda Çerkezköy’de çalışmalarda bulunacağım. Buradaki çalışmalarımı bir rapor halinde genel başkanımıza sunacağım. Bu çalışmalarımızın amacı çiftçilerin sorunlarını yerinde tespit etmek onlara bire bir görüşerek taleplerini ve görüşlerini almak ve onların talep ve görüşlerini bir rapor halinde Genel başkanımıza sunarak oda bu raporları yetkili makamlara ileterek  çiftçi sorunlarının çözüme kavuşturulması olacak” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Levent Genç “Yakın zaman da bir çok ilimizi ve ilçemizi gezerek çiftçilerimizin talep ve görüşlerini aldık ve bu konuda tüm il ve ilçelerimizi de gezerek çalışmalarımızı devam edeceğiz. Köylerde yaptığımız çiftçi ziyaretlerinde üretim yerlerini, nasıl üretim yaptıkları,beklentileri ve görüşlerini birebir görüşerek ilk ağızdan sorunlarını alıyoruz.Bu çalışmalar sonunda  bir rapor hazırlayarak raporu genel başkanımıza sunacağız o da çiftçilerin sorunlarının çözümlenmesi için bu raporları yetkili makamlara sunacak”diye konuştu.

 

SESİMİZİ BİR YERLERE DUYURURUZ

 

Çerkezköy Ziraat odası Başkanı Hasan Toprak’da, “Sayın Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar nezaketen çiftçilerimizin sorunlarının çözümü konusunda çiftçilerimizin beklentilerini ve bu konudaki görüşlerini almak için ilçemize Türkiye Ziraat odaları Genel Merkez Teknik Müşaviri sayın Levent Genç’i yetkili olarak göndermesin bizleri mutlu etti. Genel Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimizin sorunlarını genel başkanımızın talimatı ile yerinde görüşülesi bizim için çok önemli idi. inşallah bu çalışmalarla çiftçiler olarak sesimizi bir yerlere duyururuz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10