Az kalsın canından oluyordu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 10.sokakta faaliyet gösteren bir fabrikanın marangozhanesinde çalışan bir işçi, tinerle soba yakmak isterken alevler içinde kaldı. Fabrika çalışanları tarafından yangÄ?

Çerkezköy 10.12.2019 13:06:00 0
Az kalsın canından oluyordu

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada tinerle tutuşturmak istediği sobanın parlaması sonucu kıyafetleri tutuşan kişi ağır yaralandı.

 

 

SOBAYI YAKMAK İSTEDİ

 

Olay dün sabah saatlerinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren mutfak malzemeleri üreten fabrikada meydana geldi. Fabrikanın marangozhanesinde işçi olarak çalışan 60 yaşındaki Erhan Cumart sobayı yakmak istedi.

 

DURUMU AĞIR

 

Tutuşturmak için tiner döktüğü sobanın aniden alev alması üzerine Cumart’ın kıyafetleri tutuştu.Fabrika bahçesinde çaresizce koşuşan Erhan Cumart’ı gören çalınlar yangın söndürme tüpü ve sularla işçiyi söndürmeye çalıştı. Olayda ağır yaralanan Ercan Cumart olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda ikinci derece yanıklar meydana gelen ve sağlık durumunun ağır olduğu belirtilen Cumart, ilk müdahalesinin ardından İstanbul'daki hastaneye sevk edildi.Erhan Cumart'ın alevler içinde koşuşturması ve arkadaşlarının müdahale anlar ise fabrikanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10