Yaşam savaşını kaybetti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada tinerle tutuşturmak istediği sobanın parlaması sonucu kıyafetleri tutuşarak ağır yaralanan Erhan Cumart, tedavi gördüğü İstanbul'da üç günl

Çerkezköy 13.12.2019 10:05:00 0
Yaşam savaşını kaybetti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 10.sokakta faaliyet gösteren bir fabrikanın marangozhanesinde tinerle soba yakmak isterken alevler içinde kalarak alev topuna dönen 6 çocuk babası Erhan Cumart arkadaşlarının gayretleriyle söndürülmüş, Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunda ikinci derece yanıklar meydana gelen ve sağlık durumunun ağır olduğu belirtilen Cumart, ilk müdahalesinin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan bu üzücü olayın ardından üç gün boyunca hastanede yaşam savaşı veren Cumart dün sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

 

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

6 çocuk babası Erhan Cumart için Fatih Mahallesindeki Mevlana camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, esnaf, siyasiler ve çok sayıda yakını katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Cumart dualarla İstasyon mezarlığına defnedildi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10