Fevzipaşa caddesinde yol genişletme çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlı tarafından Çerkezköy  Fevzipaşa caddesindeki kavşaktaki trafik sinyalizasyon lambalarının bulunduğu yolda yol genişletme çalışması

Çerkezköy 13.12.2019 17:43:00 0
Fevzipaşa caddesinde yol genişletme çalışması

KAVŞAKTAKİ YOLUN DAR ALANI GENİŞLETİŞİYOR

 

Edinilen bilgiye göre kavşaktaki caddenin bu bölümündeki yaya kaldırımın iki metre yolda olduğu, bu nedenle yolu daralması ile trafik sıkışıklığının yaşanmasına neden olduğu, trafik sıkışıklığını bu kısımda rahatlatmak için yola  sarkan yaya kaldırımın iki metrelik bölümünün kaldırılma çalışmalarının yapıldığı kaydedildi. Yetkililer,sinyalizasyon ışığının bir tanesinin de kaldırımım yol kısmında kalması nedeniyle o da yerinden sökülerek genişletme çalışması sonunda kaldırma konulacağı belirtildi.  

 

 SÜRÜCÜLER MEMNUN

 

Fevzipaşa caddesi ışıklı kavşakta yapılan  yol genişletme çalışmasından sürücüler memnun olduklarını dile getirdiler. Sürücüler trafiğin yoğun olduğu caddede bu bölümünün dar oluşu nedeniyle araç parkları ile yolun daha da dar olması dolayısıyla trafiğin çoğu zaman sıkıştığını ve yapılan bu çalışma ile bir nebze olsun rahatlayacağını belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10