Tunç Erkek Kuaförü'nden örnek proje

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergün Sokak'ta hizmet veren Tunç Erkek Kuaförü'nün işletme sahibi Ali Tunç, Türkiye Muharip Gaziler Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan'ı zi

Çerkezköy 16.12.2019 14:56:00 0
Tunç Erkek Kuaförü

Dün saat 13.00’da Tunç Erkek Kuaförü işletme sahibi Ali Tunç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile görüştü.

 

“GAZİLERİMİZİ ÜCRETSİZ TIRAŞ EDECEĞİZ”

 

Tunç Erkek Kuaförü işletme sahibi Ali Tunç, “Çalışma arkadaşım Mehmet Ali Ay ile birlikte hastanelere ve evlere de hizmet veriyoruz. Birlikte sosyal bir proje yapmak istedik.  Aklımıza gözünü kırpmadan bu vatan için göğüslerini siper eden gazilerimiz geldi. Biz de gazilerimize minnetimizi sunmak için böyle bir projeye imza attık. Bu proje ile birlikte gazilerimiz kart göstererek ücretsiz tıraş olacaklar. Hastanede olan gazilerimiz telefonla bizlere ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı.

 

ÖRNEK BİR PROJE

 

Bu projeyi duyunca çok sevindiğini ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise, “Çok güzel bir proje. Böyle bir karar aldıkları için kendilerine teşekkür ederim. Bu proje ile örnek oldular.” diye konuştu. Yarlıgan, Tunç’u yakın bir zamanda ziyaret edeceğini belirtti.

 

Haber / Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10