Erzurumlular Derneğinden dayanışma kahvaltısı

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  önceki gün dernek binasında birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Dernekler Platformu üyesi dernek başkanl

Çerkezköy 16.12.2019 15:23:00 0
 Erzurumlular Derneğinden dayanışma kahvaltısı

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, programda yaptığı konuşmada gerek Erzurum kökenli vatandaşlarla gerek diğer illerden gelerek Çerkezköy’e yerleşen insanlarla tam bir kardeşlik içinde birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirtti. Akın ayrıca kahvaltıya katılan dernek üyelerine ve Dernekler Platformun da yer alan Dernek başkanlarına teşekkür etti. Akın, “Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak dernek bünyemizde her hafta bir hemşerimiz kahvaltı programı düzenliyor ve buda birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine ve insanların birbirini hem yakından tanımasını hem de kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile oluyor. Bugünde dernek yönetimi olarak bu kahvaltı programını biz düzenledik ve katılımın yoğun olması da bizleri mutlu etti. Bizler yıllar önce doğup büyüdüğümüz topraklardan aş ve iş için sanayi kenti Çerkezköy’e gelerek yerleştik. Artık hepimiz burada yaşıyoruz. Yaşadığımız kentin daha iyi yerlere gelmesi içinde bizlerde elimizden gelen katkıyı sağlamaya özen gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Doğup büyüdüğümüz ilimizi, ilçemizi ve köylerimizi de unutmuyoruz” dedi.

 

 

DAYANIŞMAMIZI PEKİŞTİRİYORUZ

 

Akın “81 ilden gelen insanların kardeşçe,dostça ve arkadaşça yaşadığı bu ilçemizde birlik ve beraberliğimizin daha üst seviyelere çıkması içinde dayanışmamızı sürdürüyoruz.Bu gibi programlarda dayanışmamızı pekiştiriyor.Birbirini tanımayan insanlarımız birbirini yakından tanıması  ve  birbirini ötekileştirmeden  kardeşlik içinde dayanışma içerisinde olması içinde vesile oluyor. Bir süre önce ilçemizdeki hem şehri dernekleri ile oluşturduğumuz dernekler Platformu ile ilçemizde 81 ilden gelen insanlarımızın bir birleri ile daha  samimi arkadaşlık kurmalarını ve birlik beraberlik  ve de dayanışmanın üst seviyelere çıkmasına vesile olduk. Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kapımız her zaman açık. Bu tür programlarımız devam edecek”diye konuştu.

 

HAYDAR BALLISES PLAKET VE MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın konuşmasının ardından heryıl dernek üyeleri arasında en sadık dernek üyesi seçtiklerini ve 2019 yılının en sadık dernek üyesi olarak da Haydar Ballıses’in seçildiğini belirtti. Akın Haydar Ballıses’e en sadık dernek üyesi plaketi ve madalyasını takdim etti. 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10