Albayrak: Daha güzel bir Tekirdağ hedefiyle çalışıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kış sezonu boyunca 2 milyon adet mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlı

Tekirdağ 16.12.2019 16:44:00 0
Albayrak: Daha güzel bir Tekirdağ hedefiyle çalışıyoruz

Park, refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin ilk izlenimini yansıtan alanlarda başlatılan mevsimlik çiçek ekimi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince 11 ilçede eş zamanlı olarak yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Hercai menekşesi ve çuha menekşesi olmak üzere, farklı renklerde 2 tür çiçek ekimi yapan ekipler, mevsimlik çiçek ekimi mesaisine bahar dönemine kadar devam edecek.

 

"KENTİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Her anlamda güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalıştıklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Modern bir şehircilik anlayışıyla 11 ilçemize de güzel hizmetler götürmek amacıyla aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan sosyal belediyecilik kapsamında insan odaklı, insana dokunur hizmet ve projeler üretirken, diğer yandan kentimizi güzelleştiren hizmetlere imza atıyoruz. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığımız, il genelinde mevsimlik çiçek ekimi çalışması gerçekleştiriyor. Daha güzel bir Tekirdağ hedefiyle yaptığımız bu çalışmaların tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10