Albayrak, Malkara'da projeleri yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. Başkan

Tekirdağ 17.12.2019 14:18:00 0
Albayrak, Malkara

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kadir Albayrak, ilk olarak kırsal mahalleleri ziyaret etti. Başkan Albayrak, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Elmalı, Karacahalil, Gözsüz ve Allıışık mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların, mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman vatandaşın yanında yer aldıklarını ve geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de kırsal mahallelerin kalkınması ile ilgili çalışmaların süreceğini ifade etti.

 

ALBAYRAK’TAN YURDAKUL’A ZİYARET

 

Mahalle ziyaretlerinin ardından Malkara Belediyesi'ni ziyaret ederek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile bir araya gelen Başkan Albayrak, ilçede hayata geçirilen ve önümüzdeki dönem için planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket ederek ilçeyi daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini söyledi. Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

MALKARA KENT KONSEYİ ZİYARETİ

 

Daha sonra Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay'ı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak,  Malkara Kent Konseyi'nin ilçede gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi aldı ve uyumlu bir şekilde Malkara ilçesi için çalışacaklarını ifade etti. Öğleden sonraki mesaisine de kırsal mahalle ziyaretleri ile devam eden Başkan Kadir Albayrak, bu kapsamda Yaylagöne, Yılanlı, Hemit, Kürtüllü, Çavuşköy, Haliç ve Sarıpolat mahallelerini ziyaret etti ve burada mahalle sakinleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve onların mahalleleriyle ilgili olan taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kırsal kalkınmaya yönelik en fazla yatırım yapan belediyelerin başında geldiklerini ve bu anlamda önümüzdeki süreçte de çalışmaların süreceğini ifade etti.

 

TRAKYA BÖLGESİ'NİN EN BÜYÜK ET KOMBİNA TESİSİNE ZİYARET

 

Malkara programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Trakya Bölgesi'nin en büyük, Türkiye'nin de sayılı tesisleri arasında yer alan Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini de ziyaret eden Başkan Albayrak, tesisin 2 aylık faaliyet dönemindeki hizmetleri, çalışma sistemi, kapasitesi ve personel yapısı hakkında teknik personelden bilgi alarak tesiste incelemelerde bulundu.     Ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak'a, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ile Sertaç Balyemez de eşlik etti

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10