Umuma açık mekanlarda sigara denetimi yapıldı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığındaki heyet, dün Çerkezköy'De dumansız hava sahası denetimine çıktı.  Karşılarında Kaymakam Abban'ı ve protokol üyelerini gÃ?

Çerkezköy 17.12.2019 16:54:00 0
Umuma açık mekanlarda sigara denetimi yapıldı

"4207 sayılı tütün ürünlerinin önlenmesi ve kontrolü' kanunu kapsamında Çerkezköy’de sigara denetimi gerçekleştirdi.

 

 

3 İŞLETMEYE TUTANAK TUTULDU

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak ve güvenlik güçleri ile birlikte ilçe merkezinde yer alan bazı işletmeleri ziyaret eden Kaymakam Atilla Selami Abban  dumansız hava sahası denetimi gerçekleştirdi. Dün 14.00-15.00 saatleri arasında Öztrak Caddesi, Namık Kemal Bulvarı ve Atatürk Caddesinde bulunan kapalı mekanlara denetim yapan ekipler, denetimlerde kapalı alanlarda kurala uyulup uyulmadığını tespit etti. Yapılan denetimlerde ilçe merkezinde 13 işyerinde yapılan denetimde 3 işyerine sigara  ve nargile kullanımından tutanak tutuldu.

 

DENETİMLER SIK ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

 

Yapılan denetimler sonunda basına bir açıklama yapan kaymakam Atilla Selami Abban, “Tekirdağ Valiliğince Tekirdağ  il genelinde tüm ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilen dumansız hava sahalarında  heyet halinde Belediye başkanı yada Başkan yardımcıları ve ilçe Sağlık Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü İlçe Tarım ve Orman Müdürü olmak üzere  kapalı ve açık yerlerde heyet halinde denetim yaptık. Bu denetimlerimize yazılı ve görsel basınımızı da davet ettik. Umuma açık yerlerde sigara içilip içilmediğini kontrol ettik. Sigara içilen yer varsa tutanak tuttuk. Sigara içilmemesi konusunda işyerlerini uyardık ve bilgiler verdik. Bu denetimler belli aralıklarla devam edecek” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10